Birbirimizi Kırmadan Tartışalım Arkadaşlar.
-
admin not: konu yine dine uçmuş alakasız mesaj yazan inançlıya/inançsıza laf atan herkesi banlasam forumda adam kalmayacaktı mesajları temizledim. Bu konuda en ufak doğrudan ya da dolaylı olarak dine çeviren herkes banlanacaktır.
Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır forumun takipçisi olarak bazı konularda insanların birbirlerini kırdıklarını gördüm yapmayalım bunu
bize yakışmayan şeyler bunlar :)
Bazen nefret dozajı okadar yüksek oluyorki konuyla alakalı tek cümleyi konuyu açan yazmış oluyor gerisi konuyla alakasız birbirlerini yemekle meşgul oluyor.
Bir kaç tarafsız olduğunu sandığım örnek hazırladım :DSizleri örneklerle başbaşa bırakıyorum :D
##################################################################
kişi A - Beyler Paramı nasıl doğru değerlendiririm ?
kişi B -senin için bir atasözüdostum ak akçe kara gün içindir !
lazım olunca çekinme kullan :)
kişi C - lan kişi B sen nedemek istiyosun AKP yimi destekliyosun yoksa gizliden hea ?
kişi B - Ne alakası var kardeşim yobazmısın sen ?
kişi D - Yobaz sensinlan koyun meeeee
kişi E - konu göt kılı doldu yine
kişi F - kafirler sizi
kişi G - Doğru yola gelin imansızlar
kişi C - hüloğğ
Kişi X - Spagettii canavarı ooooouuvv
............................
...............................
...................................
......................................
........................................
...........................................
Admin /Mod Konu çöp çok küfür edildi
Bilanço : 12 ban
Sinir sistemleri: Darmaduman
Erişilen nokta: hiçbiyer (bir adım bile ufuk geliştirmeyen kavga gürültü)
kişi A - Selam müridler çok üzel bir site keşfettim muhteşem ötesi
link: www.muhteşemötesibirsiteöyleböyledeğil.com
kişi B - E burda cıbıl kadın var seni pis zındık
kişi C - ne güzel site bi suyu kaynatiyim bari
kişi A - sen kime zındık diyon göt kılı
kişi D - nasıl bir dine mensup olursunuz siz hepiniz kuş beyinlisiniz en akıllısı biziz biz olayı çözdük biz süper zekiyiz ahahahah
kişi E - Kişi B - çok gerizekalısn keşke ölsen
kişi F - ..................
...............................
......................................
..........................................
Admin /Mod Konu çöp çok küfür edildi
Bilanço : 8 ban
Sinir sistemleri: Darmaduman yine nefret artışı var insanların birbirlerine karşı.
Erişilen nokta: hiçbiyer (bir adım bile ufuk geliştirmeyen tartışma)
Lütfen kelimelerimizi seçerken acaba bu kelimeler nasıl tepkiye yol açar diye düşünelim en azından :D
Hadi iyi tahribatlar hepinize :D
(ulan eskiden böyle konuları açanlara ayar olurdum) -
Herkezin düşüncesi farklı. İnsanın bazen profesyonel tetikçi olası geliyor. Diyorsun ki bu insanlar nasıl oluyorda seninle aynı oksijeni yakıyor diye.
-
bence tam tersi. birbirimizi kırarak tartışalım ki tartışmayı bilmeyenler abye gitsin
-
x mataramasuko bunu yazdı
bence tam tersi. birbirimizi kırarak tartışalım ki tartışmayı bilmeyenler abye gitsin
+1
-
-
haklısınız lakin bu imkansız.
kurtla kuzu nasıl arkadaş olur.
-
Ya şimdi durum öylede yine bu sitedeki adamların tartışması diğer sitelerdeki insanlara göre bana çok daha mantıklı ve keyifli geliyor.
Bunun sebebide ortalığı karıştıran ve boş davranan adamların banlanması yani elenmesi.
Tartışmak demek düşman olmak demek değildir.Bu sitede o kadar çok tartışma çıkıyor ki birbirleriyle tartışmayan çok az aktif üye vardır.Ama yardıma ihtiyacı olduğunda hiçkimse geçmiş tartışmaları hatırlamaz bile.
O yüzden siyasi konuda,dini yada bilim konusunda tartışmalar bence kötü bişey değill.İnsanların birbirleriyle bir konuda bilgi alışverişi yapmaları gerekir.Kaçınılması gereken ağır kişisel tartışmalar ve dolandırıcılıklardır.
-
arkadaş olun demiyorum sadece dozunda kalsın diyorum hakarete geçince güzel sonuçlar çıkmıyor ortaya bence. kimisi saçmalamaya başlıyor kimisi sapıtıyor sağa sola saldırıyor buna neden olan yine biziz çünkü kafa atınca karşıdakine nasıl zarar verebilirim diye düşünmeye başlıyoruz ve yazıyoruz ağzımıza geleni. seviyeli böylemi olunur ? bence hayır. pekala iki farklı düşünceye sahip insan oturup konuşabilir tartışabilir birbirlerine saldırmadan. bu zaten TBT de hep böyle fakat belli başlı konularda bu hep değişiyor hep aynı konularda. Bahsi geçen konular sonunda konuluktan çıkıyor.
-
x piskopatix bunu yazdı
arkadaş olun demiyorum sadece dozunda kalsın diyorum hakarete geçince güzel sonuçlar çıkmıyor ortaya bence. kimisi saçmalamaya başlıyor kimisi sapıtıyor sağa sola saldırıyor buna neden olan yine biziz çünkü kafa atınca karşıdakine nasıl zarar verebilirim diye düşünmeye başlıyoruz ve yazıyoruz ağzımıza geleni. seviyeli böylemi olunur ? bence hayır. pekala iki farklı düşünceye sahip insan oturup konuşabilir tartışabilir birbirlerine saldırmadan. bu zaten TBT de hep böyle fakat belli başlı konularda bu hep değişiyor hep aynı konularda. Bahsi geçen konular sonunda konuluktan çıkıyor.
hala haklısın
-
x futurist bunu yazdıx piskopatix bunu yazdı
hala haklısın
bu müridedeki sabır 100 kişide olsa şimdi çoktan meclise girmiştik biz. abla sen bu çağın ermişisin galiba :D
-
böyle konu mu olur lan.
(hadi bakalım...)