BIRI CEM UZAN MI DEDI??
-
Cem Uzan ve Tayyip Erdogan Hakkinda Herseyi Bu sitede Tartisabiliriz..
http://www.Durduramazsiniz.Net -
Abicim burası var ya, başka yere gitmeye ne gerek var anlamadım.
-
cem uzanın anasını s****** ona gıcık oluyorum o forumuda zaten hack ledim ama bi şey söliim starda çalışanlara yazık hükümetin suçu demeyin cem uzanın suçu bu adama allahsız dedi cezasını buldu
DURDURAMAZSINIZ.NET Cool_Tikky Tarafından Durduruldu -
cool sen doğru siteyi durdurduğuna eminmisin site gayet çalışıyor herhalde alkollüyken durdurdun siteyi sen
-
Bu cem uzan tam dolandırıcının önde gideni
eger başa geçse ülkeyi amerikaya ssatar bu deyüs
bu ülkeyi kalkındırır ama neyin üstünde kalkındırır bilmem -
korkma arkadaşım akp satıyor zaten ülkeyi cem uzana bir şey kalmıyacak o yüzden hiç endişe etme
-
AKP sattıktan sonra ülkeyi Uzana bişiy kalmayacak ve bizim içinde çok geç olacak.
Adam anayasanin kaç maddesini değiştirdi.
Şimdide başka konulari değiştirmeye çalişiyorlar.
YAKINDA IRAK GIBI OLURSAK NEDEN BOYLE OLDU DEMEMELIYIZ!! -
abicim değiştirsin bir bok yapamaz onlarında suyu ısınıyor az kaldı hepsi kendi pisliğinde boğulacak
-
suyu ısınan tayyip mi yoksa sizmi, siz ak ile karayı
karıştırıyorsunuz, tayyip neyi kime sattı? -
istatistiklere baktığınızda bugüne kadar halkı en çok düşünen ve halk adına en çok icraati yapmış tek siyasi lider Tayyiptir...
enflasyonla en çok başedebilmiş tek lider yine tayyiptir..
şunu düşünün.. neden aydın doğanın senelerce yaptığı yolsuzlukları CEM UZAN, yıllar önce değilde daha yeni yeni çıkarıyo piyasaya?
HADİ BUNA CVP VERİN...
cem uzanı kendisinden değil, alacaklılarından sorun!..
benim tanıdığım bir bilgisayar firması 150 milyarlık alacağını alabilmek için senelerdir CEM UZANIN 1000 tane avukatıyla baş ediyo....
siz bunları bilmezsiniz...
kriz patladığında evli çoluk çocuk babası demeden daha aynı gün 150 kişiyi işten kovan CEM UZAN değilmidir? nerde halkçı cem uzan? maaşlarınımı ödeyemicekti o insanlara???
-
bu arada starda çalışan 2 tanıdığım var.. karı-kocalar...
dedim siz grevdemisiniz? -hayır dedi... neden dedim?
bize duygu sömürüsü için para vermiyolar dedi.. o tvde gözükenler ek ücret alıyomuş..
aynı imar bankası önünde toplanıp baaranlar gibi...
ya varya gülüyorum... nasılda kek durumuna düşüyosunuz?
yanlış insanlara inanıyosunuz..
zaten durduramazsınız sitesindede safi uzana küfür var :)
halk biliyo gerçekleri.. durduramazsınız..
Toplam Hit: 9605 Toplam Mesaj: 48