folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Birkaç Beyaz Eşya Tavsiyesi İstiyorum

Birkaç Beyaz Eşya Tavsiyesi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaşlar , selamınaleykum 

Bana aşağıdakı kullandıgınız eşyalarla ilgili olarak anlayanlar anladıkları konularda ve memnun oldukları yada olmadıkları konularda , Avantaj yada dezavantaj vsss konularda MARKA / MODEL fikir sunar ve model önerırsenız cok sevınırım ...

Ben bir kaba arastırma yaptım ama yine de siz mürid dostlardan yardım almak istedim ...

Hem marka modeller , Hemde uygun fiyatlı ( + K.Kartı Taksıt) vs hemde Nerden ( bayii , vs) / Nasıl alabilriim 

- ÇAMAŞIR MAKINASI ( En az 10 Kg lık 1400 Devir , vs )

- BULAŞIK MAKİNASI ( 3 / 4 Programlı birşey olabilir 15 senedir 6 programlısı var msximum 2 tanesi kullanılıyor) :)

- BUZDOLABI ( Alttan donduruculu olan modeller / tercih sebebidir )

- TELEVİZYON (50 / 55'' civarı ...) 55'' Tavsiyeler tercih sebebidir :)
    Televizyon olayında şöyle de bir kafa karışıklıgı var , İşletim sistemleri konusunda : TİTAN 2 , WebOs ve GoogleTV (Android) konusunda hangisi pratiktir. Ve uygulama (.apk , vs) kurulum yapılacak bir model de var mıdır? 

- KURUTMA MAKİNASI ( Sanırım Isı pompalı ve A+++ olanlar bir puan öndeler )

- SU SEBİLİ ( Mimkinse arıtma bağlanabilen fiyat / performans bişi )

Yardımcı olan herkese , Şimdiden Herkeze Çok Teşekkürler ...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

evlenirken aldıklarımdan çok memmunum 5 yıl oldu fiyatları artmış yeni modelleri de çıkmıştır tabiki ama önerebileceklerim

çamaşır ve kurutma makinesi : https://www.trendyol.com/lg/f4v5rgp2t-a-wi-fi-1400-devir-10-5-kg-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi-p-34088149

buzdolabıhttps://www.trendyol.com/siemens/kg86pfic0n-c-enerji-sinifi-624-l-alttan-donduruculu-buzdolabi-kolay-temizlenebilir-inox-p-875707500?boutiqueId=61&merchantId=275331

televizyon : lg 65 inc nanocell almıştım 

Ç.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Beyazeşya arçelik f/p ürünü servis yedek parça olayı iyi 

tv samsung yada lg

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Beyazeşya arçelik f/p ürünü servis yedek parça olayı iyi 

tv samsung yada lg

Hocam BOSCH lara takılı kaldım ama bakıcam ARÇELİK ve BEKO ya da ...

Tv olarak evet 12 sendir bende SAMSUNG kullanıyorum ... Gercekten sorunsuzdu ... Ama PHİLİPS (Ambiance serisi) ve LG ler kafa karıstırmıyor degıl :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    KemikadaM bunu yazdı

evlenirken aldıklarımdan çok memmunum 5 yıl oldu fiyatları artmış yeni modelleri de çıkmıştır tabiki ama önerebileceklerim

çamaşır ve kurutma makinesi : https://www.trendyol.com/lg/f4v5rgp2t-a-wi-fi-1400-devir-10-5-kg-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi-p-34088149

buzdolabıhttps://www.trendyol.com/siemens/kg86pfic0n-c-enerji-sinifi-624-l-alttan-donduruculu-buzdolabi-kolay-temizlenebilir-inox-p-875707500?boutiqueId=61&merchantId=275331

televizyon : lg 65 inc nanocell almıştım 

Hocam Hem kurutma hem camasır (aynı makınada) sorun cıkarabılıyor , artıza yapanbılıyor dıyorlar dıye sıcak bakmıyordum ama sanırım beyaz esya sans ısı oldugundan sen sanslı cıkmıssın :)) Önerılerın ıcın tesekkurler , buzdolabı da saglammıs :) 

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyaz eşyada yerli üretim Arçelik, Beko, Altus, Grundig kısacası Koç ailesinin markaları iyidir.

Beko markalı ürünler daha kaliteli çünkü yurtdışınada sattıklarından özen gösteriyorlar. Altus ve Grundig'in ise içi aynı sadece dış tasarımları dandik oluyor. 

Televizyon konusunda ise paran varsa LG ve Samsung'tan şaşma. Paran yoksa TCL markası iyidir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Beyaz eşyada yerli üretim Arçelik, Beko, Altus, Grundig kısacası Koç ailesinin markaları iyidir.

Beko markalı ürünler daha kaliteli çünkü yurtdışınada sattıklarından özen gösteriyorlar. Altus ve Grundig'in ise içi aynı sadece dış tasarımları dandik oluyor. 

Televizyon konusunda ise paran varsa LG ve Samsung'tan şaşma. Paran yoksa TCL markası iyidir. 

Yenı samsunglarda işletım sıstemı TİZEN miş sanırım hocam , bunlara uygulama , iptv vs kuruluyor mu? Bılgın var mı?

Evet ARÇELİK bayısıne gidip bakıcam ...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tizen işletim sisteminin desteğini Samsung bitirmişti diye biliyorum ama ben telefon harici tüm akıllı cihazlarımda Android fanboyu olduğumdan pek araştırmadım. Akıllı kısmını boşver TV'nin paneli kaliteli olsun yeter. Yanınada bir Xiaomi Android TV al mis gibi takıl. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Evde çamaşır makinesi olarak Samsung 1400 devir kullanıyoruz, gayet memnunuz. Hatta wi-fi bağlantısını da yaptık, yıkama işlemi bitince telefona bildirim geliyor evde olmasanız bile. Gerçi bizimki 7 kg, eski model ama yenileri daha iyi. Ayrıca deterjan tortusu da bırakmıyor, bubble tech mi ne öyle bir özelliği var. Belli yıkama sayısı sonrasında otomatik olarak kazan temizliği ikazı veriyor, boş çalıştırıyorsunuz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Evde çamaşır makinesi olarak Samsung 1400 devir kullanıyoruz, gayet memnunuz. Hatta wi-fi bağlantısını da yaptık, yıkama işlemi bitince telefona bildirim geliyor evde olmasanız bile. Gerçi bizimki 7 kg, eski model ama yenileri daha iyi. Ayrıca deterjan tortusu da bırakmıyor, bubble tech mi ne öyle bir özelliği var. Belli yıkama sayısı sonrasında otomatik olarak kazan temizliği ikazı veriyor, boş çalıştırıyorsunuz.

Olabilir hocam , Aslında işte Beko Arcelık sıcak bakmama sebebım de bundan ama tabı onlar farklı olabılır bır arastırıcam ...

Mesela VESTEL de çalısan arkadasım var (MAnısa Fabrıka) 1 tane corap atıp deneme yapıyorlarmıs :) O da çapak bile kalabiliyormus (Gözden kacarsa vay çamasırların haline) :))

İmza YOK !!!