Birkaç Beyaz Eşya Tavsiyesi İstiyorum
-
Arkadaşlar , selamınaleykum
Bana aşağıdakı kullandıgınız eşyalarla ilgili olarak anlayanlar anladıkları konularda ve memnun oldukları yada olmadıkları konularda , Avantaj yada dezavantaj vsss konularda MARKA / MODEL fikir sunar ve model önerırsenız cok sevınırım ...Ben bir kaba arastırma yaptım ama yine de siz mürid dostlardan yardım almak istedim ...
Hem marka modeller , Hemde uygun fiyatlı ( + K.Kartı Taksıt) vs hemde Nerden ( bayii , vs) / Nasıl alabilriim- ÇAMAŞIR MAKINASI ( En az 10 Kg lık 1400 Devir , vs )
- BULAŞIK MAKİNASI ( 3 / 4 Programlı birşey olabilir 15 senedir 6 programlısı var msximum 2 tanesi kullanılıyor) :)
- BUZDOLABI ( Alttan donduruculu olan modeller / tercih sebebidir )
- TELEVİZYON (50 / 55'' civarı ...) 55'' Tavsiyeler tercih sebebidir :)
Televizyon olayında şöyle de bir kafa karışıklıgı var , İşletim sistemleri konusunda : TİTAN 2 , WebOs ve GoogleTV (Android) konusunda hangisi pratiktir. Ve uygulama (.apk , vs) kurulum yapılacak bir model de var mıdır?
- KURUTMA MAKİNASI ( Sanırım Isı pompalı ve A+++ olanlar bir puan öndeler )
- SU SEBİLİ ( Mimkinse arıtma bağlanabilen fiyat / performans bişi )
Yardımcı olan herkese , Şimdiden Herkeze Çok Teşekkürler ... -
evlenirken aldıklarımdan çok memmunum 5 yıl oldu fiyatları artmış yeni modelleri de çıkmıştır tabiki ama önerebileceklerim
çamaşır ve kurutma makinesi : https://www.trendyol.com/lg/f4v5rgp2t-a-wi-fi-1400-devir-10-5-kg-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi-p-34088149
buzdolabı : https://www.trendyol.com/siemens/kg86pfic0n-c-enerji-sinifi-624-l-alttan-donduruculu-buzdolabi-kolay-temizlenebilir-inox-p-875707500?boutiqueId=61&merchantId=275331
televizyon : lg 65 inc nanocell almıştım
-
Beyazeşya arçelik f/p ürünü servis yedek parça olayı iyi
tv samsung yada lg
-
CiRKiN bunu yazdı
Beyazeşya arçelik f/p ürünü servis yedek parça olayı iyi
tv samsung yada lg
Hocam BOSCH lara takılı kaldım ama bakıcam ARÇELİK ve BEKO ya da ...
Tv olarak evet 12 sendir bende SAMSUNG kullanıyorum ... Gercekten sorunsuzdu ... Ama PHİLİPS (Ambiance serisi) ve LG ler kafa karıstırmıyor degıl :) -
KemikadaM bunu yazdı
evlenirken aldıklarımdan çok memmunum 5 yıl oldu fiyatları artmış yeni modelleri de çıkmıştır tabiki ama önerebileceklerim
çamaşır ve kurutma makinesi : https://www.trendyol.com/lg/f4v5rgp2t-a-wi-fi-1400-devir-10-5-kg-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi-p-34088149
buzdolabı : https://www.trendyol.com/siemens/kg86pfic0n-c-enerji-sinifi-624-l-alttan-donduruculu-buzdolabi-kolay-temizlenebilir-inox-p-875707500?boutiqueId=61&merchantId=275331
televizyon : lg 65 inc nanocell almıştım
Hocam Hem kurutma hem camasır (aynı makınada) sorun cıkarabılıyor , artıza yapanbılıyor dıyorlar dıye sıcak bakmıyordum ama sanırım beyaz esya sans ısı oldugundan sen sanslı cıkmıssın :)) Önerılerın ıcın tesekkurler , buzdolabı da saglammıs :)
-
Beyaz eşyada yerli üretim Arçelik, Beko, Altus, Grundig kısacası Koç ailesinin markaları iyidir.
Beko markalı ürünler daha kaliteli çünkü yurtdışınada sattıklarından özen gösteriyorlar. Altus ve Grundig'in ise içi aynı sadece dış tasarımları dandik oluyor.
Televizyon konusunda ise paran varsa LG ve Samsung'tan şaşma. Paran yoksa TCL markası iyidir.
-
mkyb bunu yazdı
Beyaz eşyada yerli üretim Arçelik, Beko, Altus, Grundig kısacası Koç ailesinin markaları iyidir.
Beko markalı ürünler daha kaliteli çünkü yurtdışınada sattıklarından özen gösteriyorlar. Altus ve Grundig'in ise içi aynı sadece dış tasarımları dandik oluyor.
Televizyon konusunda ise paran varsa LG ve Samsung'tan şaşma. Paran yoksa TCL markası iyidir.
Yenı samsunglarda işletım sıstemı TİZEN miş sanırım hocam , bunlara uygulama , iptv vs kuruluyor mu? Bılgın var mı?
Evet ARÇELİK bayısıne gidip bakıcam ... -
Tizen işletim sisteminin desteğini Samsung bitirmişti diye biliyorum ama ben telefon harici tüm akıllı cihazlarımda Android fanboyu olduğumdan pek araştırmadım. Akıllı kısmını boşver TV'nin paneli kaliteli olsun yeter. Yanınada bir Xiaomi Android TV al mis gibi takıl.
-
Evde çamaşır makinesi olarak Samsung 1400 devir kullanıyoruz, gayet memnunuz. Hatta wi-fi bağlantısını da yaptık, yıkama işlemi bitince telefona bildirim geliyor evde olmasanız bile. Gerçi bizimki 7 kg, eski model ama yenileri daha iyi. Ayrıca deterjan tortusu da bırakmıyor, bubble tech mi ne öyle bir özelliği var. Belli yıkama sayısı sonrasında otomatik olarak kazan temizliği ikazı veriyor, boş çalıştırıyorsunuz.
-
mkyb bunu yazdı
Tizen işletim sisteminin desteğini Samsung bitirmişti diye biliyorum ama ben telefon harici tüm akıllı cihazlarımda Android fanboyu olduğumdan pek araştırmadım. Akıllı kısmını boşver TV'nin paneli kaliteli olsun yeter. Yanınada bir Xiaomi Android TV al mis gibi takıl.
-
RaNGeR bunu yazdı
Evde çamaşır makinesi olarak Samsung 1400 devir kullanıyoruz, gayet memnunuz. Hatta wi-fi bağlantısını da yaptık, yıkama işlemi bitince telefona bildirim geliyor evde olmasanız bile. Gerçi bizimki 7 kg, eski model ama yenileri daha iyi. Ayrıca deterjan tortusu da bırakmıyor, bubble tech mi ne öyle bir özelliği var. Belli yıkama sayısı sonrasında otomatik olarak kazan temizliği ikazı veriyor, boş çalıştırıyorsunuz.
Olabilir hocam , Aslında işte Beko Arcelık sıcak bakmama sebebım de bundan ama tabı onlar farklı olabılır bır arastırıcam ...
Mesela VESTEL de çalısan arkadasım var (MAnısa Fabrıka) 1 tane corap atıp deneme yapıyorlarmıs :) O da çapak bile kalabiliyormus (Gözden kacarsa vay çamasırların haline) :))