Bisiklet Dukkanimiz İcin Google Maps Yorum Istegi
-
Iyi aksamlar, muritlerimizden @adamgibi nin dukkani olan Kontra Bisiklet in google yerel aramalarda daha on plana cikabilmesi icin yorum ve yildiz degerlendirmesi istiyoruz.
Bursa - Yalova arasinda yolculuk yapan bisikletci arkadaslar icin son derece faydali bir bilgi olacaktir cunku bu arkadasimiz yolda kalmis bir bisikletci icin yaklasik 30km yol yaparak lastigini tamir etti bisikletci bir gezginin, pazar gunu acik baska bir yer bulamamis ve google aramalardan bulmus kendisini yani haybeye yorum istemiyoruz arkadas isinin ehlidir :) Kimseyi yolda birakmaz. Ayrica Kron un hem yetkili servisi hem de satis bayisidir.
Kontra Bisiklet -
vazifemizi yaptık üstat (;
bi kendime özel bişey isteyebilir miyim? ben isteyimde gerisini konuşuruz (:
hani bisiklet kornaları varya onlardan benim volkıra da takma niyetindeyim. sonuçta bende trafikteyim bazen uyarmaya, selamlamaya korna çalmak gerekiyor (; uygun 2.el bile olabilir bir korna almak isterim. sağlam makara kaynağı da olur (((:
-
up
-
-
eğer vatandaş oraya gitmedi ise onaylamıyor olması lazım. silinir bir süre sonra o yorumlar puanlar.
-
zeybekustasi bunu yazdı
eğer vatandaş oraya gitmedi ise onaylamıyor olması lazım. silinir bir süre sonra o yorumlar puanlar.
Aynen çok dikkat etmeye başladı bu aralar,
-
ilginç , bende yorum yaz çıkmıyor .
-
🧿
-
bende de yorum yaz çıkmıyor.
-
-
BaD_BoYs bunu yazdı
şimdi yaptım yorum ,kolay gelsin.