Bisikletten Anlayanlar - İkinci El En Kısa Sürede Edinmek İstiyorum
-
hocam ilk göz ağrım bu bısıklet o yuzden bısı dıyemedım fıyat konusunda bı sekılde anlasırız
ıst konusunda budo ıle 25+25 toplam 50 tl gıt gel hallolur hem bursada gezmıs olursun :))
-
hocam valla ben xc1000 aldım 2 hafta once 750 ye yol falan 800e patladı. kesinlikle kron tavsiye ederim ama seleleri tabiri caizse mik gibi kıçı acıtıyor birde sele alman lazım 50 tlde ona ver.
kronu al kesinlikle aldığın fiyata satarsın salcano ile falan uğraşma birde yol bisikleti alman daha yararlı olur senin icin. mtb ye bakma bendeki mtb lastikleri yol lastiği ile değiştirecegşim inşallah. sana tavsiyem kron al lazım olursa 3 güne sat :)
-
mataramasuko bunu yazdı
Carraro 225 iyidir 600-700 arası almaya çalış, bende 227 var çok memnunum,
-
kron tx 250'de karar kıldım gibi. 18" 20" 22" olarak kadro boyu opsiyonları var.
boyum 173, iç bacak boyum 78,5cm.
bisiklet kadro boyu hesaplama gibi yöntemleri kurcaladığımda bana 20" olacak gibi geldi.
acaba gidip denemek mi lazım önce..
-
muaythaist bunu yazdı
kron tx 250'de karar kıldım gibi. 18" 20" 22" olarak kadro boyu opsiyonları var.
boyum 173, iç bacak boyum 78,5cm.
bisiklet kadro boyu hesaplama gibi yöntemleri kurcaladığımda bana 20" olacak gibi geldi.
acaba gidip denemek mi lazım önce..
hocam o bısıklet arka aktarıcı harıc hepsı Tourney set o kadar para verıp en alt sevıye bır vıtes sıstemı alıyorsun
aslında bu tarz mudahaleler bek huyum değildir ama konu bısıklet olunca kendımı tutamadım :)
sımdı nacızane fıkrımı gelırsek kı bazı arkadaslarda belırtmıs ben olsam
Carraro sportıve 227 alırdım 1100-1200 cıvarı bır fyata satılmakta kedınelerı hatat temız 2 el de bulabılırsın
gıdondan kıtlı maşa var + full altus set arka aktarcı deore kullanılmıs fıyatını 1100 -1200 cıvarına bulabılırsen uzun sure senı ıdare eder
zati daha sonralı bısıkletın yol bısıkletı olur birde
ben kendıme sportıve 230 kullanıyorum bırazdaha ust bır model bu yazdıklarım rasgele kulaktan dolma değil kendı deneyımlerım :)
bıraz daha arastırmanda fayda var daha sonra psıman olamanı stemem cunku bısıkletın 2 elı herzaman kaybettırıyor keske bıraz daha ekleyıp daha ıyı alsaymısım dersın :)
-
@tri
ikinci el değil de, sıfır 750TL'ye alma imkanım olduğu için kron tx 250 düşünmüştüm.. piyasa fiyatı 1000TL civarıyken fiyat cazip gelmişti..
önümüzdeki yaza doğru ekonomiyi toparlarsam, sıfırı 1000TL civarında olan bisikleti 650-750TL arasına rahat satarım sonra 1500-2000TL civarında daha prof birşey alırım diye plan yapmıştım.
o olmasaydı salcano city fun 60v düşünüyordum yine sıfır 570TL fiyat ile..
bisikletin teknik özelliklerinden anlamam ama, 750TL'yi bile acaba verebilir miyiz diye düşünürken, taksitlendirip falan alabilecekken, 1000TL ve ötesi beni aşıyor hocam.
bu arada salcano city fun 60v ile kron tx 250'nin teknik özellik artısını eksisini kıyaslayabilir misin? :)
-
muaythaist bunu yazdı
@tri
ikinci el değil de, sıfır 750TL'ye alma imkanım olduğu için kron tx 250 düşünmüştüm.. piyasa fiyatı 1000TL civarıyken fiyat cazip gelmişti..
önümüzdeki yaza doğru ekonomiyi toparlarsam, sıfırı 1000TL civarında olan bisikleti 650-750TL arasına rahat satarım sonra 1500-2000TL civarında daha prof birşey alırım diye plan yapmıştım.
o olmasaydı salcano city fun 60v düşünüyordum yine sıfır 570TL fiyat ile..
bisikletin teknik özelliklerinden anlamam ama, 750TL'yi bile acaba verebilir miyiz diye düşünürken, taksitlendirip falan alabilecekken, 1000TL ve ötesi beni aşıyor hocam.
bu arada salcano city fun 60v ile kron tx 250'nin teknik özellik artısını eksisini kıyaslayabilir misin? :)
hızlı bır goz attım salcano hepsı gırıs sevıyesı urunler + kron tx 250 ıse 1 tık ustu ama cok değil kron kablo yollarını falan gızlı yapıyo bısıklet yakısıklı duruyor :))
ama benım krona karşı bır önyargım fıyatları şişirdiklerini dusunuyorum ama sen sıfırını 750 tl ye alıcam dıyorsan o zaman guzel bısıklet o fıyatlara
sen al hocam belkı bır gun beraber surerız ben ara sıra gelıyorum ıst a bısıkletle gezmek için :))
eger fıkrını değiştirir 1200 çıkarsan kesınlıkle sportıve 227 dusun derım
-
tri bunu yazdı
hızlı bır goz attım salcano hepsı gırıs sevıyesı urunler + kron tx 250 ıse 1 tık ustu ama cok değil kron kablo yollarını falan gızlı yapıyo bısıklet yakısıklı duruyor :))
ama benım krona karşı bır önyargım fıyatları şişirdiklerini dusunuyorum ama sen sıfırını 750 tl ye alıcam dıyorsan o zaman guzel bısıklet o fıyatlara
sen al hocam belkı bır gun beraber surerız ben ara sıra gelıyorum ıst a bısıkletle gezmek için :))
eger fıkrını değiştirir 1200 çıkarsan kesınlıkle sportıve 227 dusun derım
neden olmasın hocam, bekleriz (:
bisikleti alayım, adım adım, ışık, sele, çamurluk vb gerekli materyalleri de toparlamaya başlarım.. bugün bisikleti almaya gidecem bakalım..
-
-
trek merida scoot tercih et carraro sedona salcano kron diğer tercihlerde böle olabilir
bisiklet ikinci el bisiklet bisiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler şehir bisikleti