Bisikletten Anlayanlar Tavsiyelerini Sunabilirler Mi ?
-
ComputerWolf bunu yazdı
https://urun.n11.com/sehir-bisikleti/kron-tx150-v-28-mat-siyah-acik-sari-1846-cm-2019-P322329617
şu tarz bir city bike işini görecektir. Lastikleri schwalbe veya vittoria'nin protected modelleriyle değiştirirsen , patlak olayıyla da uğraşmadan rahatına bakarsın.
Bu ince tekerlekli bisikletlerin benim gideceğim yolda iş yapacağını düşünmüyorum. Çukurlar var setler var sürekli jantların yamuğuyla uğraşmak zorunda kalmayayım ?
Kar yağmur çamur gibi durumlarda da yere basan yüzey alanı az olduğundan kayıp düşme riski de fazla gibi geldi bana.
-
Yazmayı unuttum
1. Kaliteli gözü iyi kapatan gözlük
2. kask Çok kaliteli olmasına gerek yok . Fileli ve içi yıkanabilir olmalı .
3 . Kaliteli suluk ( ben 1 litrelik termos tercih ediyorum su soğuk kalıyor )
4. Ön arka ışık .
Bunlar bisikletten daha önemli .
-
GodKlaus bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
https://urun.n11.com/sehir-bisikleti/kron-tx150-v-28-mat-siyah-acik-sari-1846-cm-2019-P322329617
şu tarz bir city bike işini görecektir. Lastikleri schwalbe veya vittoria'nin protected modelleriyle değiştirirsen , patlak olayıyla da uğraşmadan rahatına bakarsın.
Bu ince tekerlekli bisikletlerin benim gideceğim yolda iş yapacağını düşünmüyorum. Çukurlar var setler var sürekli jantların yamuğuyla uğraşmak zorunda kalmayayım ?
Kar yağmur çamur gibi durumlarda da yere basan yüzey alanı az olduğundan kayıp düşme riski de fazla gibi geldi bana.
Bunun Hidrolik fren olanını 3 gün önce aldım şehir için çok yeterli olur. Zaten dediği gibi eğer Scwalbe lastik ile değiştirirsen patlama sorunu yaşayacağını zannetmiyorum. Lastiği bi araştır sonra bisikleti seçersin.
İnce olduğuna bakma artık lastikler kolay kolay patlamıyor. Sadece bu bisikletle dağ bisikleti gibi yüksekten atlamıycan, tümseklere çukurlara bodozlama girmiycen her türlü ezilme ile yırtılma olur. -
hacı daha önce ne yaşadın bilmiyorum ama 88 kilosun yanlış yazmadıysan, 188 olsan neyse de kolay kolay kıramazsın bisikletleri ve komponentlerini, 100 liralık bisiklet değilse tabi (kaldıysa onlar da tabi)
-
konu sahibi kusura bakmasın benim emektar için ön arka jant lastik ihiyacım var decatlonda min. 1500 tl diyor (27inç)
-
abim kilo vermek için MOSSO diye şehir içinde kullanmak için bir bisiklet aldı ve baya bir kilo verdi :D söylediğine göre bisikleti alüminyum olduğu için baya bir hafifmiş...
-
19 kadro 29 jant işini görür
yolmu dağmı onu sen seçeceksin artık kullanımına göre
birde kitlenen maşa al mutlaka yolda rahat edersin dağ alırsan
-
Kuzenimde Bianchi ntx 7 var 2000 lira civarı istiyor sanırım dilersen detaylarını öğreneyim.
-
Mosso elite xt var bende memnunum.Sorular varsa cevaplıyabilirim.
-
Rock rider 540 aldım ilkbaharda şimdi baktım siteden kaldırmışlar st modelı gelmiş o da 2.5k bulursan 2.el Rock rider 540 al hem şekil hem gidiyor
185 boya XL aldım alırsan XL boy olsun mutlaka jant 27.5" (29" jantlar seri değil haberin olsun)
d3lete tarafından 25/Ağu/19 09:00 tarihinde düzenlenmiştir