Bitexen İle Anında 100 Exen Coin ( 30 TL ) Hediye Kazanın ! ( İspat Eklendi )
-
" hocam noldu zengin oldun mu " diyesim geldi bi an :D baya kovaladın bu işleri harbi kazandırdı mı 3 5 bişiyler :D
-
ilteris bunu yazdı
" hocam noldu zengin oldun mu " diyesim geldi bi an :D baya kovaladın bu işleri harbi kazandırdı mı 3 5 bişiyler :D
İşin aslı uzun süredir bilgisayar bozuk olduğu için pek bakamadım. Ama sağolsun TBT sayesinde birkaç referans oldu. Gerçi şimdi sitenin referans kazancı çok düştü. 100 exen'den 25 Exen'e düştü referans kazancı. Anlayacağın çok birşey olmadı =)
-
Hazır yeri gelmişken, up olsun :)
-
22 TL civarına yükselmiş bu baya populer olmuş zamanında almıştık gidişatı ne olur bunun bilen var mı :)
-
selamlar muridler gidişat hakkında fikrim yok ama yürüyor saglam adımlarla tutar mı tutmaz mı bilinmez ama 2018 de kurulmuş yeri yurdu belli bir firma ufak meblagda oynamak adama bi sey kaybettirmez ayrıca üye olursanız ve belgelerinizi yükleyip ilk işlem için 10 tl atıp exen falan alırsanız size karsılıgında 5 exen veriyor zamanında 100 exendi sonra 25 sonra 10 simdi 5 düştü :) ama 5 exen suanda 20 tl 1 exen 100 para yapıyor ve havadan yani tamamen reklam amaçlı aslında parayı sirket kazanmıyor orada traderlar satıyor siz alıyorsunuz siz satıyor siz alıyorsunuz bitexen aracı kurum sonuçta komisyonuna bakıyor.
Adettendir https://www.bitexen.com/?ref=9970635 bu benim referans linkim bununla üye olursanız 5 exen alırsınız
https://www.bitexen.com ayrıca buradan referansız da üye olabilirsiniz şuan deli gibi herkez almaya çalıştıgı için ilk para yatırma işlemi orlalama 24 saat sürüyor çekme de aynı şekil de tribe girmeyin yani :=) -
Konuyu hortlatalım, sistemin güvenilirliğini araştırıyorum herhangi bir sıkıntı bulamadım. Var mı bulabilen ? Çiftlikbank gibi parayı toplayıp uçmasınlar :)
-
@C_e_Z_a mürid teşekkür ederim 2018 den beri bitexcendeyim bugün 46 küsür excen karşılığı 984 tl hesabıma aldım hemde 1 tl para transferi ile Hesabında 100 exceni olanlar kontrol etsinler Mürid kardeşlerim zira excen şuanda iyi kar ettirdi :)