Biz Kadınları Hiç Sevmedik!..
-
iyi de mesele günümüz şartlarında kadının ne istediği değil ki. peki kadının bahsettiğin gibi bi erkek istemesi kadının doğasından mı kaynaklanıyo yoksa cevresinden, ailesinden gördüğü şeylerin ve yaşam şeklinin etkisinden mi kaynaklanıyo??
yani "kadınlar doğası gereği maço erkeklerden hoşlanır" cümlesi doğru bi cümle mi oluyo.
ben senin verebileceğin örneğin iki katı "nazik kibar erkeklerden hoşlanan" kadın örneği bulurum, iddialıyım :D
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de mesele günümüz şartlarında kadının ne istediği değil ki. peki kadının bahsettiğin gibi bi erkek istemesi kadının doğasından mı kaynaklanıyo yoksa cevresinden, ailesinden gördüğü şeylerin ve yaşam şeklinin etkisinden mi kaynaklanıyo??
yani "kadınlar doğası gereği maço erkeklerden hoşlanır" cümlesi doğru bi cümle mi oluyo.
ben senin verebileceğin örneğin iki katı "nazik kibar erkeklerden hoşlanan" kadın örneği bulurum, iddialıyım :D
Kadın doğası gereği maçolardan hoşlanır demedim. Eğer içinde varsa ön plana çıkmak zaten çıkar. Ezilmeyi kabullenmişler çıkamazlar demek istedim. Her kız erkek rolü üstlenmek onunla eşit şartlarda olmak istemez. Kocam yapsın ben üstüme düşeni yapayım. Herşeye karışmayayım der. Erkeğin nasıl davrandığının ve kim olduğunun önemi yok.
Diğer konu nazik kibar erkeklerden hoşlanıyorum diyecekler tabiki. Herkes iyi olsun ister. Uzun boylu olsun, yakışıklı olsun der hepsine sorsan? Ama sonunda kısa boylu, kel ve tipsiz bir herifle evlenirler. Burada insanların dedikleri gerçekleri yansıtmaz. Haticeye değil neticeye bakacaksın. Ayrıca batı illerde yaşıyoruz. Batıya baktığımız zaman sen 2 katı nazik kibar isteyen buluyorsan ben anadoludan 200 katı tam tersini arayan bulurum. -
FireX bunu yazdı:
Kadınlar aşağılanmaktan, kullanılmaktan hoşlanıyor belki? Size en basitinden bir örnek vermek istiyorum.
Son zamanda Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu karşılaştırmaları pek çok yerde yapıldı.
Öncelikle dizideki rolleri bir yana tiplerine bakıldığında;Kıvanç: Medeni, nazik ve duygusal erkeği yansıtıyor.
Kenan: Maço, kaba saba, kahvede oturan adam tipi var.
-----------------------------kenan gerçekten de tip olarka öle gözüküyor
ama tv de herhangi bi programda röportajını falan izlersen veya bi yerde okursan öle olamdığını görüyosun..
-
yasin_55 bunu yazdı:
kenan gerçekten de tip olarka öle gözüküyor
ama tv de herhangi bi programda röportajını falan izlersen veya bi yerde okursan öle olamdığını görüyosun..
Yok hocam zaten Kenan'ın gerçek kişiliğini bilemeyiz. Fakat dışardan baktığımız gibi öyle. Örnekleme açısından kullanmak istedim. Sonuçta idol olmuş bazı kesimlere bu kişiler. -
çünkü senin bulacağın yerlerde gelenekler isteklerden önce geliyo.
ayrıca yanıldığın bi nokta daha var. sen erkeklerin maçoluğunun görünen kısmını görüyosun, eğer hepsi gece yatakta aşk adamına dönüşmüyolarsa gel yanıma :D
öyle olmasa zaten o ilişki sürmez.
kel, şişko bilemem konunun bununla alakası yok zaten, niye söylediğini de bilmiyorum ama o zevktir. belki kel, şişko adamlar daha hoşlarına gidiyodur, onlarla evlenirler.
sen egemenlik senin elindeyken "ezilmeyi kabullenmişler" dersen hava civa laf olur. şu an ismi aklıma gelmiyo ama aklıma gelince yazarım, kadınlar "evlerine yemek götüren, savaşan" cinslerken nasıl bu hale geldiler'in güzel bi açıklaması vardı. daha doğrusu bi teori. dediğim gibi bulur bulmaz yazarım.
sonuç olarka şuna bakmak lazım. kadınlar bugun iş bırakma eylemi yapsa :D erkekler neler kaybeder.. bi de tam tersini düşüneceksin, hangisi ağır geliyosa ona göre davranacaksın. daha fazla kadınları savunmayacam çünkü müridlerin benimle ilgili değişen düşüncelerini hissedebiliyorum :D:D
-
Hacı şimdi egemenlikle alakalı olan birşey değil. Geçmiş çağlarda yaşamıyoruz. Çoğunun içinde var bunlar. Gerçekten de öyle. Bizzat yaşadığım için biliyorum bunu o yüzden ısrar ediyorum.
Bir kız arkadaşım vardı.
Nereye gidelim derdim.
Bilmem sen bilirsin.
Ne yapalım.
Sen söyleNe halt edelim.
Sen söyle
Herşeyde topu erkeğe atıyor. Anlıyorsun değil mi? Ben onun görüşlerini, fikirlerini almak istiyorum. Fakat hep ben hep ben karar vermek zorundaydım. Çok sinir bozucu bir durum ve çoğu kadında böyle Türkiye'de. Bazı erkekler bundan faydalanıp android gibi yönlendiriyorlar. Olay bundan ibaret. -
abi sen yanlış bir şey söylemiyosun zaten. bugunun dünyasında kadınlar tamamen topu erkeğe bırakmış durumda haklısın.
ben sadece kadına şiddet uygulayan, sanki kendileri için yaratılmış gibi davranan erkek(!)lere uyuz oluyorum. akşam kahvede batak oynarken, anasına bacısına kayarlar laf söyleyemez eve gelip hıncını karısından çıkarır. sabaha kadar ziftlenir gelir karısını döver. öküz oğlu öküz yani.
ben senin söylediğin şeylere katılıyorum günümüz dünyası böyle ama bu durumdan çeken çok insan var. sadece kadınlar değil çocukları da !! bu noktaya dikkat etmek lazım. kimseyi 15 yaşında baba katili yapmamak lazım ;)
-
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
lambalar sondugunde butun kadinlar aynidir
düşüncene sıçayım, lafına da..hepinizin aklı şeyinde anasını satıym ya -
alp bunu yazdı:
abi sen yanlış bir şey söylemiyosun zaten. bugunun dünyasında kadınlar tamamen topu erkeğe bırakmış durumda haklısın.
ben sadece kadına şiddet uygulayan, sanki kendileri için yaratılmış gibi davranan erkek(!)lere uyuz oluyorum. akşam kahvede batak oynarken, anasına bacısına kayarlar laf söyleyemez eve gelip hıncını karısından çıkarır. sabaha kadar ziftlenir gelir karısını döver. öküz oğlu öküz yani.
ben senin söylediğin şeylere katılıyorum günümüz dünyası böyle ama bu durumdan çeken çok insan var. sadece kadınlar değil çocukları da !! bu noktaya dikkat etmek lazım. kimseyi 15 yaşında baba katili yapmamak lazım ;)
Evet abi o açıdan çok çeken kadınlar var malesef. Fakat artık eğitim kurumları yaygınlaştıkça azalma da mevcut. Eskisine göre büyük oranda düşüş var. Herşeyin başı eğitim. -
Bence Kendide Bu Erkeklerden Biri,
Tek İsteği İlgi Çekebilmek Diğer İnsanların
Bakmadığı Yönlere Bakabilmek.