Biz Kimiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------

yasin_55 bunu yazdı:

Blackjack bunu yazdı:

Yakın zamanda bir olay yaşamış ve bundan etkilenmiş birinin psikolojisi bu.Biri gururunu,egonu,kendine olan saygını çöpe atmış.Olmak istediğin kişi olmadığını sanmaya başlamışsın,kavga et.Hasmın suratını dağıt,kim olduğu önemli değil.O gözlerde korkuyu gör.Yoksa kendini avutacak bir şeyler bulur oyalanır ardından sorun tekrar nükseder.Kısır bir döngüdür.Bu yüzden herşeyi olduğu gibi kabul etme,birisini haşat et.Aradığın savaşcıyı,mücadeleci ruhu orada bulacaksın.Çünkü bu birazda çaresizlik kokuyor.Kabul etmek içe çökertir çünkü affetmek korkakların,şükretmek aptalların erdemidir.

şiddetle bi yere varamazsın

illaki biri de gelir seni haşat eder. sora sen birnii.. bu böle giderr..

hadi bunun dışında bi çözüm düşün..

Küçüklük sanrısı,ailevi öğreti,toplum doğmasıdır..şiddet bir şeyler çözmez anlayışı.Allahtan kork,devletten kork,işsizlikten kork,aç kalmaktan kork,birinin seni dövüceğinden kork,cehennemden kork...Toplum işleyişi = korku

O toplumda çıkmaza düşen adamlara o düşünceyi yaratan öğretilerden örnek göstermek,işte asıl çözümsüzlük bu.

Ölmekten korkma,kavga etmekten,şiddetten.

Beni düşünce karamsarlığına iten toplum söylevleri ise çözüm kesinlikle aynı söylevin tersidir.

ben sana kork demedim ki dostum ,, akisne hiç korkma evet haklısın

ama sen o paragrafta başka bişeden bahsedion sanki, hasmın suratını daıt , o gözlrde korkuuy gör falan ..

bu başka bişe ,birini dövmekten kork demedim. demem de. gerekirse döv yanındayım :)

ama durduk yere birini dövme yav yazıktır bi kere :)

Toplam Hit: 4367 Toplam Mesaj: 32