Bobiler
-
bobiler.com'a uye oldum. Kucu oldugum icin monte yapamiyom. Kucu olmaktan kurtulmak icin ne yapmam lazim???
-
burda cömezlikten kurtulmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
-
burda cömezlikten kurtulmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
edit: 2 kere atmışım mesajı k.bakma
-
Ikisini de bilmiyorum:D
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------burda cömezlikten kurtulmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
-----------------------------ironi (:
-
önce sitenin adresini ögrenmelisin.
-
Sevgili hattat işe http://www.tahribat.com/logout.asp tıklayarak başlayabilirsiniz,saygılar..
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------burda cömezlikten kurtulmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
-----------------------------neresi ironi mesajı yanlışlıkla 2 kere atmışım k.bakma diyorum baska ne cıkarıyosun burdan
-
Kaligula bunu yazdı:
buruksu bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------neresi ironi mesajı yanlışlıkla 2 kere atmışım k.bakma diyorum baska ne cıkarıyosun burdan
-----------------------------ya hani önce cömezlikten dem vurup sonra bi çömezin yapacagı hatayı yapmıssın ya,2 kere aynı mesajı atmışın, ben onu kastetmiştim, aklına kötü bişii gelmesin kalbini bozma sakın (((:
-
En azindan burda comez de olsam konu acip mesaj yazabiliyorum. Orda hic bisey yapamiyom:'(
-
orcinin 20 olması lazım yani 1 ay içinde en az 20 tane monte yapmalısın