Böbrek Ağrısına İyi Gelen Ne Varsa İhtiyacım Var.
-
Selam millet
Cuma akşamı manit ile bi kaç bira yuvarladıktan sonra cumartesi sabahı hafif başlayan ama şuan canımdan can götüren bir ağrı ile karşı karşıyayım.
Acile gittim idrar röntgen kan tahlili temiz çıktı ama 1 adet iğne 1 adet serum basıp gönderdiler o gün için iyiydim fakat şuan eskisi gibiyim
Tekrar acile gidecek gücüm yok.Sıcak suyla ağrıyı 10 15dk uzaklaştırıyorum ama duş almaktan bıktım apranax artık etki etmiyor.
2 gün içinde iştah falan kalmadı sadece su ve meyve suyu içebiliyorum minik bi bulantı var.
Sağlam tavsiye ne varsa beklerim.
-
Geçmiş olsun
böbrek taşı yada kum döküyor olabilirmsin .
bence başka büyük bir acile git . devlet olsun .
baştan bi kan idrar ver .
-
samaccc bunu yazdı
Geçmiş olsun
böbrek taşı yada kum döküyor olabilirmsin .
bence başka büyük bir acile git . devlet olsun .
baştan bi kan idrar ver .
Hacı devlet eğitim ve araştırma hastanesine gittim daha iyisi çevremde yok anca haseki tarafına gitmem lazım ama wc giderken bile canım gidiyor
-
Sağ taraf ise belkide apandisttir. Sicak su koyma cok.
Gecmis olsun
-
futurist bunu yazdı
Gecmis olsun
Sağ sırt arkası ben de ilk başta ondan şüphelendim ama doktor sağolsun direk böbreklerinde sorun üşütmüş olabilirsin ama yine test yapalım aklımız kalmasın dedi ama test temiz çıktı çıktı ama ağrı benimle devam ediyor yaşamaya diş ağrısı falan yalanmış ilk defa bi ağrı yüzünden uyku uyuyamadım
-
Hocam urolojiye git mumkunse ozel olsun
-
Novalgin ve buscopan plusu ayni anda içmen lazım başka türlü dindiremezsin o ağrıyı.
-
hocam apandisit geldi benimde aklıma bazen birşey yok denip gönderiyorlar hastayı patlarsa hastayı zehirliyor
iyi bir özel hastane varsa git bu şakaya gelmez , devlet hastanelerine güvenim pek kalmadı benim kaç hastayı birşey yok diye gönderdikleri sonra ortaya kötü tablonun çıktığı
-
Schwarz bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Gecmis olsun
Sağ sırt arkası ben de ilk başta ondan şüphelendim ama doktor sağolsun direk böbreklerinde sorun üşütmüş olabilirsin ama yine test yapalım aklımız kalmasın dedi ama test temiz çıktı çıktı ama ağrı benimle devam ediyor yaşamaya diş ağrısı falan yalanmış ilk defa bi ağrı yüzünden uyku uyuyamadım
Eger bir agri stabil ise
Yani dinlenirken herhangi bir hareketi yaparken azalip cogalmiyorsa o ciddidir.
Agri kesici icmekte iyi degil. Agriyi bastirdigi icin isin ciddiyetini golgeliyor.
Nabzini tansiyonunu ölç.
Acile git. Gitmisken korona testi yaptir istersen. Kim kaptiysa bobregim agriyor diyor. Kemik kirilmis gibi bir agriymis.
-
PanxeR bunu yazdı
hocam apandisit geldi benimde aklıma bazen birşey yok denip gönderiyorlar hastayı patlarsa hastayı zehirliyor
iyi bir özel hastane varsa git bu şakaya gelmez , devlet hastanelerine güvenim pek kalmadı benim kaç hastayı birşey yok diye gönderdikleri sonra ortaya kötü tablonun çıktığı
Hoca şu yüzden apandist olayını eledim idrarım kesik ve sık oluyor bi tık yanma var böbrek ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
-
Bol su iç hocam aban. İçtiğin ağrı kesici kimyasalı böbrekten süzülüyorsa daha çok yorabilir. Karaciğere abanan ağru kesici bul.
Bira da iyi geliyor diyorlar ama bilemem onu :D