Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemler 455,000
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
ygs terchileri ham puan üzerinden mi yapılıyor? yani bu 486 dediği 500 üzerinden mi yoksa 575 üzerinden mi?
-----------------------------575 üzerinden tabiki bütün tercihler öyle ek puanlı
düzenleme : evet kırılıyor 0.15 iken 0.12 oluyor bende bi 10 puan oynuyor
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------gowand bunu yazdı:
hocam ben bir bolum bitirdim bilgi yönetimi diye ordaki dersleri bir daha mı gorurum birde ygs 6 ile alıyor eğer ben marta kadar calısıp ygs iiii iyi yaparsam kasımda okul acılır kasıma kadar ii bir ingilazca kursuna giderim o arada da ingilazcadan da kurtulmush olurum bir nebzeeee
-----------------------------arada türkçe kursuna da git bence :D
-----------------------------Hoca Haklısın Ne Diyemmmmmm xD
-
gowand bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
hocam ben bir bolum bitirdim bilgi yönetimi diye ordaki dersleri bir daha mı gorurum birde ygs 6 ile alıyor eğer ben marta kadar calısıp ygs iiii iyi yaparsam kasımda okul acılır kasıma kadar ii bir ingilazca kursuna giderim o arada da ingilazcadan da kurtulmush olurum bir nebzeeee
-----------------------------arada türkçe kursuna da git bence :D
-----------------------------ne kasimi hocam okul eylulun 25 i gibi acilacak senin girecegin sinav eylulun 5-7 arasi olur
-
musdawdaf bunu yazdı:
gowand bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bir bolum bitirdim bilgi yönetimi diye ordaki dersleri bir daha mı gorurum birde ygs 6 ile alıyor eğer ben marta kadar calısıp ygs iiii iyi yaparsam kasımda okul acılır kasıma kadar ii bir ingilazca kursuna giderim o arada da ingilazcadan da kurtulmush olurum bir nebzeeee
-----------------------------HOCA KAFA Bİ MİLYON ONDAN YANİİ KUSURA BAQ MAAA :D BİLGİLERİN İCİN DE TSKLERRR
arada türkçe kursuna da git bence :D
-----------------------------ne kasimi hocam okul eylulun 25 i gibi acilacak senin girecegin sinav eylulun 5-7 arasi olur
----------------------------- -
gowand bunu yazdı:
musdawdaf bunu yazdı:
gowand bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------HOCA KAFA Bİ MİLYON ONDAN YANİİ KUSURA BAQ MAAA :D BİLGİLERİN İCİN DE TSKLERRR
arada türkçe kursuna da git bence :D
ABİİ HAKLISIN BANA YARDIM LAZIM DERS CALISMA PROGRAMI İİİCİN BİDE BURDUR DA DA BU BOLUM VAR 350 PUAN LAYOKSA ONA MI GİDEYİMMM NER DEN BASLAMAM LAZIM
İLGİNİZE TSKLERRR