Boot Device Not Found (3F0) Hatası | Yardım Edin Müritler
-
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı açtığımda bu hatayla karşılaştım birkaç yere baktım hdd bi sorun olmadığını fakat sistemin bozulduğunu söylüyor format gerektiren bi durumla mı karşıyayım? bu sorun neyin nesidir çözümü nedir ? D sürücümü korumak veya içeriğini kurtarmak zorundayım yardımlarınızı bekliyorum acil,
-
beyler eşcinsel konusuna yazacağınıza şuraya bi bakın la :/
uplayalım.
-
hocam format atmayı dene d'yi biçimlendirmeden. 3 ihtimal var.
1. işletim sistemi bozulmuştur. format atınca düzelir.
2. hdd biçimlendirmek gereklidir. c'yi biçimlendirirsen sadece c çalışır d yine sorun çıkartır
3. hdd'yi yine biçimlendirmek gerekir tamamen biçimlendirmeden c de d de çalışmaz.
deneme - yanılma metodunu dene hocam :D
-
x TheKorsans bunu yazdı
hocam format atmayı dene d'yi biçimlendirmeden. 3 ihtimal var.
1. işletim sistemi bozulmuştur. format atınca düzelir.
2. hdd biçimlendirmek gereklidir. c'yi biçimlendirirsen sadece c çalışır d yine sorun çıkartır
3. hdd'yi yine biçimlendirmek gerekir tamamen biçimlendirmeden c de d de çalışmaz.
deneme - yanılma metodunu dene hocam :D
işte onu yapamam D sürücüsünü riske atamam, leptop olduğu için hdd takıp çıkarma işleminide yapamıyorum amk monteli sistemle yerleştirilmiş kasaya,
up müritler
-
dvdden atıyorsan usb dene yada tam tersi
-
o zaman d yi yedek alıp basacaksın formatı aklıma başka bir şey gelmedi.
Ha makine açılırsa bulut,ata da yedekleyebilirsin.
-
Bence;
Usb'ye linux türü bir sistem kur. Usb'den çalışan sistemlerle ilgili forumda her türlü bilgi var. Bilgisayarı usb'den aç, sürücüde ne ihtiyacın varsa yedeğini al, sonra bas formatı gitsin.
-
x kazasker1 bunu yazdı
Bence;
Usb'ye linux türü bir sistem kur. Usb'den çalışan sistemlerle ilgili forumda her türlü bilgi var. Bilgisayarı usb'den aç, sürücüde ne ihtiyacın varsa yedeğini al, sonra bas formatı gitsin.
hacı abi D de bitlocker kurulu bi sıkıntı çıkarırmı onu nasıl açıcam ?
-
bitlocker varsa format basarsan da gider gibi (yeni sistem kurarsan yani, D'yi silip silmemen farketmez)
ben yetkili bi abiye benzemyom da öle hatırlıyom
-
yahu vay anasını avradını sikeyim varmı böyle bi şeytan işi lanet olsun durduk yere sıkıntıya sokuyor adamı yav, bitlocker korumalı sürücüden verileri nasıl yedekleyeyim peki usb yada dvd boot ta bir sorun yok girebiliyorum
-
x Zodiac bunu yazdı
yahu vay anasını avradını sikeyim varmı böyle bi şeytan işi lanet olsun durduk yere sıkıntıya sokuyor adamı yav, bitlocker korumalı sürücüden verileri nasıl yedekleyeyim peki usb yada dvd boot ta bir sorun yok girebiliyorum
hocu repair etmeyi dene