folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boston Celtics Hakkında.

Boston Celtics Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

edit : neyse boşver.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ephesus bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    Hiç birşey bilmiyosun wikipediadan tarihini ögrenip oyuncularını ögrenirsin ha unutulmaz maçları olur onları sorarsın söylerm ama örnek larry birdün ne zaman oynadıgını kim oldugunu bilmezsen benm sana söylediklerimin ne anlamı kalır ? bunları düşünemiyosan hiç girme böyle şeylere bilmiyorum de bitsin.

Böyle bir şeyi istiyorsam körü körüne gelmemişimdir dimi abi? Tarihçesini falan okudum da, hiç basketbolla ilgilenmeyen biri olarak tarihçesinle ne kadar yetinebilirsin orasını okuduk anladık diyelim. Benim dediğim popüler hali üzerine anlatacak birileri yok mu, son durumlarından tut takım kadrosunu lig durumunu vırtını zırtını işte bilmiyorum daha ne kadar özellik gelirse aklına

tamam işte burdan alabildiklerini al hepsini ezberle demedim. gerisi içinde yardımcı olurdum basketbolu bilen benim senin bu artizligini anlamış degilim.

Bende sana bilmiyorsun falan demedim zaten de zaten böyle bi olay peşindeysem hepimiz pc ile haşır neşir adamlarız sonuçta googleye vikiye elimden geldiğince danışmışımdır değil mi hocam?

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    Ephesus bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    Hiç birşey bilmiyosun wikipediadan tarihini ögrenip oyuncularını ögrenirsin ha unutulmaz maçları olur onları sorarsın söylerm ama örnek larry birdün ne zaman oynadıgını kim oldugunu bilmezsen benm sana söylediklerimin ne anlamı kalır ? bunları düşünemiyosan hiç girme böyle şeylere bilmiyorum de bitsin.

Böyle bir şeyi istiyorsam körü körüne gelmemişimdir dimi abi? Tarihçesini falan okudum da, hiç basketbolla ilgilenmeyen biri olarak tarihçesinle ne kadar yetinebilirsin orasını okuduk anladık diyelim. Benim dediğim popüler hali üzerine anlatacak birileri yok mu, son durumlarından tut takım kadrosunu lig durumunu vırtını zırtını işte bilmiyorum daha ne kadar özellik gelirse aklına

tamam işte burdan alabildiklerini al hepsini ezberle demedim. gerisi içinde yardımcı olurdum basketbolu bilen benim senin bu artizligini anlamış degilim.

Bende sana bilmiyorsun falan demedim zaten de zaten böyle bi olay peşindeysem hepimiz pc ile haşır neşir adamlarız sonuçta googleye vikiye elimden geldiğince danışmışımdır değil mi hocam?

Evet bende wiki linkini verirken ne yzdım özellikle larry bird'e bak takım tarihinin en önemli oyuncusu onu konuşman celtici konuşmandr filan neyse araştırmanı yap sen hiç yazmadım say

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

bu sene play offta elendiler 3. maçmıydı neydi kenrick perkins oclohamaya gidince savunma dağıldı o nealda sakattı  2 senedir şampiyon olamıyorlar geçen sene final oynadılar lakersla

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Yardım eden adamlara küfür etmediğin kalmış yalnız :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

"Boston Celtics Hakkında."

diye bi konu açılıp o konudada uzun uzun alıntılarla tartışma çıkıyor ya..

yemin ederim bitiyorum buraya ya...

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

obu şu değilde şu aralar tahribata bişeyler var amk milet yardım için konu açıyor biri bişe gösterdimi bende biliyorum orayı şurayı kardeşim madem yardımı kabul etmiyeceksin neden boşuna konu açıyorsun yada orayı biliyorum farklı bişeyler lazım diye bilirsiniz sana sitemim değil ha sakın yanlış anlama lafım genele

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

adamin derdini anlayan yok adam napsin , birine demis bilgi ver  o biride demis artistlik yapiyon sana bilgi yok ehuehue :)

oteki demis al sana wiki linki oku oradan , adamin akli ermiyordu ona cok makbule gecti verdigin link :)

bilir bir kisi msne ekleyecek bunu bol bol boston ile besleyecek , eleman soracak , sorgulayacak , ogrenecek, pratik ve teorik kissadan hisse saglam bilgiler edinecek olay o.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Yine s.k.p atmissiniz konuyu. adamin dedigi disinda mesaj yazmak zorunda hissediyor ak millet.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:

adamin derdini anlayan yok adam napsin , birine demis bilgi ver  o biride demis artistlik yapiyon sana bilgi yok ehuehue :)

oteki demis al sana wiki linki oku oradan , adamin akli ermiyordu ona cok makbule gecti verdigin link :)

bilir bir kisi msne ekleyecek bunu bol bol boston ile besleyecek , eleman soracak , sorgulayacak , ogrenecek, pratik ve teorik kissadan hisse saglam bilgiler edinecek olay o.

Derdimi anlatabildiğim birilerinin çıkması ne mutlu :D 

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 3482 Toplam Mesaj: 23