BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
Turk Telekomda’dan yeni paket
--
4 MBPS
20 AKN -> akn sonrası 1mbps
--
15 TL + 14 TL(Sabit Telefon) = 29 TL
--
Üstelik modem ücretsizHemen alayım.
-
mkyb bunu yazdı
Türk Telekom'un verdiği VDSL tipi Huawei marka modemler gece 2 sabah 8 sistemine uyumlu değilmiş. Bu modeme sahip kullanıcılar kotaya hiç takılmayacakmış.
Türk Telekom Eylül ayından sonra VDSL ve Fiber'de şehir şehir kotayı kaldırıyormuş.
modeli biliyor musun ?
-
Donanımhaber'de bunu yazan Türk Telekom elemanına sordum inatla modelini söylemedi hocam modemin. Söylese zaten şimdiye karaborsa olmuştu :
Ancak ben Huawei HG630a'dan şüpheleniyorum. Türk Telekom sadece 2 tane modelini kullandı Huawe'nin. 1 tanesi eski bir model VDSL desteğide yok diye biliyorum. Diğeride HG630A. Bu modemi Superonline'da kullanıyor.
mkyb tarafından 26/Nis/17 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Türk Telekom'un verdiği VDSL tipi Huawei marka modemler gece 2 sabah 8 sistemine uyumlu değilmiş. Bu modeme sahip kullanıcılar kotaya hiç takılmayacakmış.
Türk Telekom Eylül ayından sonra VDSL ve Fiber'de şehir şehir kotayı kaldırıyormuş.
modeli biliyor musun ?
Eger eski nesilse TTNET HG630a'dır. Sol ve Vodafone HG658c veriyor 2 senedir
-
Kernel_Panic bunu yazdıKreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
modeli biliyor musun ?
Eger eski nesilse TTNET HG630a'dır. Sol ve Vodafone HG658c veriyor 2 senedir
bende hg658 v2 var sol vermişti. bi an denk gelir diye heveslendim.
-
beni modem resimdekinden hg630a hadi inşallah :)
-
alt yapımı mikiyim
500metre önümde
500metre arkamda fiber hat geçiyor
alabilidiğim hız max 6 mbps
-
PanxeR bunu yazdı
alt yapımı mikiyim
500metre önümde
500metre arkamda fiber hat geçiyor
alabilidiğim hız max 6 mbps
benim nasıl sövdügümü bilemezsin 500 degil 30 metre aşagımdaki binada var bende yok
-
Geçenlerde bir operator ceo suna kızararak evime telefon hattı bağlanmadığını şikayet ettim 3 aydır bekleyen ben 1 haftada tüm bağlantıları yaptılar, ve bina girişne kadar fiber kablo çektiler sokakta kazı yaptırdı adam :) bina kapısından daireye bakır kablo geliyor ve şuan memnunum
-
BTK'nın kararına göre en geç 1 Mayıs'a kadar deniyor. Sonuçta ilk iş günü oluyor. Bu da 30.04.2017 23.59.59'da verilen sürenin bitmesi demek.
Akıllı bir isp, cuma gününden itibaren yeni yönetmeliği yürürlüğe koyar, bütün iss'lerin eline en geç cuma günü ulaşması lazım ki BTK resmi sitesinden aylar önce yayımlandı, yani bize ulaşmadı gibi bir şey söz konusu değil.
Bu hafta cuma günü yani yarın, yeni tarifelerin yürürlüğe gireceğini zannediyorum. 1 Mayısta ülkenin önemli bir kısmı geçmiş olacaktır.