Bu Adam Bu Resimleri Nasıl Çekiyor ?
-
Fakemi Gerçekmi Diye sormuyorum kesin fake..Ama nasıl :)
-
Fake değil bence, ayaklarına yada pozisyona göre biryerlerine ince demir halatla bağlanıp vinçle kaldırılıyor olabilir.
-
resimlerin sırrı görünen kısmında değil... görünmeyen, çekilmemiş kısmında...
bildiğin misina :)
büyük ihtimalle bi vinç var vinçin ucunada misina eklemişler.. dikkat edersen ortam hep inşaat ortmları ztn.
-
Güzel Güzel'de Enterasan :)
-
arka plan ve adam arasında bi ışık uyumsuzlugu söz konusu photo şhop un aga babası oldugu açık ve net.
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs011.snc3/11838_1282965466539_1002160622_902891_2950520_n.jpg buda bizden bi çalışma
-
film çekimlerinde şey ediyolar ya misina gibi ipler var :| sanırım onlardan yoksa o adam nah fizik kurallarına karşı gelir :| ne güzel bilimsl yazdım yav eheheh :D
-
hacı studyoda o pozisyonları cekip arka planı monte etmıs olabilir
-
Resimler montaj yada photoshop değil.Üzerlerinde oynama yok.Aynalar yardımı ile yapılmış bir olay herhalde
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Resimler montaj yada photoshop değil.Üzerlerinde oynama yok.Aynalar yardımı ile yapılmış bir olay herhalde
-----------------------------
evet aynalar ve ipler kullanarak yapıyolarmış bi yerde okumuştum .. -
bilmem nasıl yapıyor ama işsiz güçsüz bi adam olduğu kesin,çok boş vakti olsa gerek.
-
sıkı durun söylüyorum Fotoğraf makinesiyle dicem dedim bile artık çok geç aslında demesemiydim ama dedim işte yalanda degil hani