Bu Benim Pencerem - Amatör Kayıt...
-
evet arkadaşlar abim kendi şarkısını kameraya çekip yayınladı da beğenilecek mi diye, benden de rica etti koyar mısın tbt ye yorumlar ne olacak diye bende tamam dedim ve koyuyorum...
yorumları iyi veya kötü görelim, şahısa küfür edenin 7 ceddini "..." =)
===========> http://www.akilli.tv/video/212389/bu-benim-pencerem.aspx
-
bence gayet iyi...
-
abinde sana benziyo :| şarkıyı dinliycamda 1 saattir dolmaya çalışıyo ak :| edüt:güzel söylüyoo
-
reflex iyi bak, benim daha yakışıklı olmam gerekirdi :P
lemar ilk yorum tbt nin bu alaycı tavrından ötürü çok önemliydi, rahatlattın beni :P =)
-
güzel olmuş ellerine sağlık.da pena tutuşu bir garip geldi bana.yoksa alttan çekim olduğu içinmi öyle geldi.neyse sağlam bir prodüksiyon ve aranjmanla çok güzel şeyler yapılabilir.tabii bestesi bundan ibaret değilse.
-
şarkı güzel ama saçları seninki kadar yakışmamış be abi :) [evet ben bir YesTERFoX sempatizanıyım :D]
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
güzel olmuş ellerine sağlık.da pena tutuşu bir garip geldi bana.yoksa alttan çekim olduğu içinmi öyle geldi.neyse sağlam bir prodüksiyon ve aranjmanla çok güzel şeyler yapılabilir.tabii bestesi bundan ibaret değilse.
-----------------------------kendine kendine öğrendiği için(benim gibi ordan buradan değil :$) pena tutuşu evet garip =)
bayağı bestesi var aslında ama bunu seçti kendisi nete vermek için :|
eyvallah hocam bu arada ilgilendiğin için =)
edit= cybertime emin ol saçları ile uğraşsa bir numara oluyor ama malum uyku sersemi kabarmış saçlar beni 1-0 öne geçirdi :P =)
-
Benim çok hoşuma gitti. Hani müzikten felan pek anlamam; ama vallahi hoşuma gitti.
Bu arada hacı sizin ailede doğululuk var mı?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Benim çok hoşuma gitti. Hani müzikten felan pek anlamam; ama vallahi hoşuma gitti.
Bu arada hacı sizin ailede doğululuk var mı?
-----------------------------anne tarafı ırak (saf arap =)
baba tarafı elazığ...
var yani :|
bu şarkı ile ünlü olup tv lere çıkabilir miyiz yani :P =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------bu şarkı ile ünlü olup tv lere çıkabilir miyiz yani :P =)
-----------------------------
hani bende cok anlamam muzikten ya...ama bu soruya soyle bi cevap veresim geldi;
1. cevap:cok erken
2. cevap:bi anlayan (soyguncu deil) gorse daha hizli gelisebilir olaylar, bole biraz uzun surer...
-
Biliyordum doğululuk olduğunu xD