Bu Bitkinin Adı Nedir ?
-
Aşağıda fotoğraflarını eklediğim bu bitkilerin ne olduğunu bilen veya bilen birine ulaşabilen bir yardımsever var mı ? meyan köküne benziyor ama başka bişey bu. uyuşturucu imalatında kullanılıyor da olabilir çünkü bir araçta ele geçirildi.
-
Bulunan her şey ele mi geçirilmiş oluyor :)
o şey kafa yapıyorsa bu aşağıdakiler de bina yıkımında kullanılıyor olabilir.
-
Bana daha çok misvak gibi geldi hocam ? Ciddi söylüyorum bi koklasana ekşimtrak bir koku var mı ?
-
Kurumuş göbek bağına bi ben mi benzettim la gömmeyi unutmuşlar :)
-
Edit :
Şuna daha çok benzettim : https://www.buyukbaharatci.com/ravent-100-gr.htm -
psilocybe mexicana un sapina benziyor mantar olabilir yani
-
Meyan köküne benzettim bende
-
yurtdısından geldiyse eger
Lysergic acid diethylamide damıtılmış bir tahta parçasıda olabilir. bu sebeple yakalanması en zor uyuşturucu çeşididir. ama gel gelelim içicileri tarafından temin etmesi de en zor maddelerden birisidir. dünyanın en güçlü halüsunojik maddesidir. yerinde olsam bi dil atardım dostum :)
-
korkarabatak bunu yazdı
Lysergic acid diethylamide damıtılmış bir tahta parçasıda olabilir. bu sebeple yakalanması en zor uyuşturucu çeşididir. ama gel gelelim içicileri tarafından temin etmesi de en zor maddelerden birisidir. dünyanın en güçlü halüsunojik maddesidir. yerinde olsam bi dil atardım dostum :)
hocam amma bilimsel girmişsin..
asit desen tahribatın yarısı anlardı yani (: lsd desen diğer kısımdan %25 de anlardı.
öteki %25'lik masum kısım anlamasa da olur zaten :D
-
kabak buyurken kabağı yakın sapa çok benzetim
-
muaythaist bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
hocam amma bilimsel girmişsin..
asit desen tahribatın yarısı anlardı yani (: lsd desen diğer kısımdan %25 de anlardı.
öteki %25'lik masum kısım anlamasa da olur zaten :D
lsd ne oluyor ya :P
topselvi çoçuğu :D nie bize cvp vermiyon