folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Da Mı Olacaktı Sakarya :(

Bu Da Mı Olacaktı Sakarya :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Az önce köyden geldim.Yıllardır gürül gürül akan..dağ,taş,tepe demeden önüne geleni sürükleyen..dışarıdan biri için korkunç,bilene dost gibi görünen..çocukluğum..tüm anılarımın vazgeçilmez metaryeli SAKARYAM,ARTIK AKMIYOR :'(

Kaç defa boğulma tehlikesi geçirdiğim korku hissi veren bölgelerde tepe tepe toprak parçaları kalmış.

Gördüğüm anda gözlerim doldu,çömeldim yarım saat kokmuş su birkintisini izledim.Balıklar telef olmuş,kıyılara vurmuş.Canım feci halde sıkıldı.

Nereye bu gidiş :(

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı aynen buralarda gürül gürül akan sular kurudu adam 70 yaşında ben kendimi bildim bileli burdan su akardu ilk defa kuruduğunu gördüm diyo :) siki tutduk tbt olarak ağç dikme kampanyasımı başlatsak?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay a.q lan kuraklıkla başa çıkabilmek için öneri sunsak bu öneriyide ilgili kurumlara gönderme gibim bişey yapsak daha mantıklı olmazmı hoca ?

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Karşıdan karşıya yüzerek zor geçerdim.Şimdi yürüyerek geçiyom da paçalarım ıslanmıyo.vay be.Harbi bi garip oldum ya.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    vay a.q lan kuraklıkla başa çıkabilmek için öneri sunsak bu öneriyide ilgili kurumlara gönderme gibim bişey yapsak daha mantıklı olmazmı hoca ?

dayı tek çare ağaç dikmek yeşillendirmek kuraklıktan en az etkilenen yer karadeniz neden acaba ? :P 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    dayı aynen buralarda gürül gürül akan sular kurudu adam 70 yaşında ben kendimi bildim bileli burdan su akardu ilk defa kuruduğunu gördüm diyo :) siki tutduk tbt olarak ağç dikme kampanyasımı başlatsak?
    haklısın tbt olarak ağaç dikme kampanyası başlatmamız lazım okula verdik para tema vakfına gidecek die kim bilir kaç godumunun şahsiyeti cebine yolladı o parayı en iisi bu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

SpyßreaK bunu yazdı:

dayı tek çare ağaç dikmek yeşillendirmek kuraklıktan en az etkilenen yer karadeniz neden acaba ? :P 

vala köylüler toplanmışlar köy çıkışı boyunca 5000 tane ağaç filan dikmişler de seneye ancak boy atar.

bütün mahsuller yanmış.Millet tutuştu. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kışın tekrar boğulma tehlikesi yaşarsın.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

ivriz

!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    habib ordan geçen su ztn ne kadar yaz ayında kuruması normal biz barajların, göllerin kurumasından korkuyoruz (ki oda yavaş yavaş gerçekleşiyor.)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    o ibret-ül fotoğraf :D onun sonundaki barajda kurudu ondan koydum bi dahaki gittiğimde barajın fotoğrafını koyarım

!!!
Toplam Hit: 2494 Toplam Mesaj: 15