Bu Eurovision Nasıl Şarkı Yarışması?
-
cümleten iyi akşamlar müridler. saat 10 dan beri trt 1'de eurovisionu izliyorum. dikkat ettim ülkelerin yarısı sahneye amiyane tabirle "çıplak karı" çıkardı. bu diyeceklerim kimilerine saçma gelebilir ama her sahne şovunda ille müstehcenlik olmalımıdır? yarışmanın başından beri afedersiniz kıç görüp duruyorum.bizim aslanlar bide bi kaç ülke böyle değildi sadece.işin garip tarafı en bayada sağlam alkış alıyorlar bu cıbıllar. bu ne saçma bi iştir,şarkıdan çok görselliğne hatta görsellik bile değil sadece cinselliğne niye bu kadar önem veriyor bu insanlar. aha tam bunu yazarken ispanyollar çıktı onlarında dansçıları aynı. ulan bu adamların amacı nedir,tamam görsel açıdanda etkileyici olmak önemlidir fakat bu ille insanların hassas noktalarına etki etmekten mi geçer? ama görün bu şebeklerden biri alır gider birinciliği bizde cıbıl hadiseyimi çıkarmalıyız insanların dikkatini çekebilmek için.ille insanların ekrana bakmalarını sağlamak için ille çıplak birilerinimi yollamalıyız oraya? bu yaptıkları müzik yarışmasımıdır hiç aklım ermiyor.
-
yakında şarkı eşliğinde darbeli matkap filmi çevirirler:D
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olabilir :DD
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olabilir :DD
----------------------------- -
haklısın bende onu düşündüm yunanistan çıkınca ama artık bu yarışmadan ben müzik için bişeyler beklemiorum bugün trt de yıllar önceki yarışmacılarımız vardı onlarda aynı şeyi sölediler artık ülkelerin savaşına ve alaycılığa dönüştü şarkı die çıkarıolar milletin karşısına nasılsa her sene ordayız die (bkz :İspanya) + her gecen sene şarkıların kalitesi düşüyor artık başına geçip izleyesin gelmio doğrusu .. geçen sene de 1 ve 2. lerin cinsel tercihleride belliydi zaten yaptılar yine showlarını leezbiyenler bence bi daha katılmayalım :)
-
walla haklısın hoca ama eurovision da puanlama falan biraz ülkeler politikası oldu bence... herkes kendi politikasına göre ülkelere puan weriyor...
-
bunların medeniyet dedigi şey bu olsa gerek : )
-
mith bunu yazdı:
-----------------------------bunların medeniyet dedigi şey bu olsa gerek : )
-----------------------------medeniyet denilen şey açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni ;)...
-
ispanyanın şarkısı çok cins, gasolinadan çalmış gibiler:)
-
hele o ispanyoldu galiba danscı bi karı yere düşme numarasıyla domaldı ortalıkta
ayıp amk şarkı yarışmasını hotbird kanallarına çevirdiler (:
-
o benimde dikkatimi çekti zaten toplasana 8 tane mi ne güzel şarkı war diğerleride gözümüzün PASINI siliolar :D