folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Filmi Tek Başına İzleyene 11000$ Ödül

Bu Filmi Tek Başına İzleyene 11000$ Ödül

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Al işte bu da ayrı reklam. Paranormal Activity denen dandik filmi de aynı şekilde tanıttılar. 2-3 tane figüranı kaydetmişler kameraya sinemada korkarken. Gerçek bile olsa sanki her filmde korkanlar olmuyor. Neymiş yılın en korkunç filmiymiş. İki kapı oynadı. Cin ayakizi falan bıraktı. Hatta gelirken lambayı falan yaktı. Eskiden bir karizması vardı. Bu film sayesinde o da kalmadı :)) Milletin yüzünden gittim. Resmen dolandırıldım. İnanmayın böyle saçma sapan reklam kampanyalarına. Gerçek filmler böyle ucuz reklamlara ihtiyaç duymaz.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

karakutu bunu yazdı:

kanımı donduracak bir korku filmi  çıkmadı henüz, 75% de izlemişimdir kesin ama  nedense çoğunda gülmüşümdür.

bizim arkadaslarda diyodu hep ben gülüyorum korku filmlerinde diye.Gittik arkadasların eve bigün dabbeyi izliyoruz onda gülmeye başladılar kendilerini zorlaya zorlaya işte akıllarınca adamlar tırstıklarını belli etmiyorlar böle gülüyom katılıyom diyerek 5 dk sonra kapat su filmi dediler bana :)

Herkez öledir demiyorumda bana korku filmi izliyorken komedi gibi gülüyorum durumu bana pek samimi gelmiyor.He gülünecek film de var mesela okul filminde bende 1-2 sahnede gülmüstüm biraz :)

hacı şu mantıkla seyrederken bunun bi çalışma olduğunu aslında kamera ekibinin felan orda olduğunu düşününce hiç bi film korkutucu gelmez aksine gülersin olay tamamen filme bağlanmak kendini orda hissetmekle ilgili.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Kalp ritmi deneyi saçma olmuş. Sadece korkudan dolayı artmazki kalp ritmi. Belki adam filmin sonunda kazanacağı 11000$ ödülü düşünüyor. Buda kalp ritmine etki eder.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

kanımı donduracak bir korku filmi  çıkmadı henüz, 75% de izlemişimdir kesin ama  nedense çoğunda gülmüşümdür.

bizim arkadaslarda diyodu hep ben gülüyorum korku filmlerinde diye.Gittik arkadasların eve bigün dabbeyi izliyoruz onda gülmeye başladılar kendilerini zorlaya zorlaya işte akıllarınca adamlar tırstıklarını belli etmiyorlar böle gülüyom katılıyom diyerek 5 dk sonra kapat su filmi dediler bana :)

Herkez öledir demiyorumda bana korku filmi izliyorken komedi gibi gülüyorum durumu bana pek samimi gelmiyor.He gülünecek film de var mesela okul filminde bende 1-2 sahnede gülmüstüm biraz :)

hacı şu mantıkla seyrederken bunun bi çalışma olduğunu aslında kamera ekibinin felan orda olduğunu düşününce hiç bi film korkutucu gelmez aksine gülersin olay tamamen filme bağlanmak kendini orda hissetmekle ilgili.

e tabi o da doğru eğer öle düşünürsen olabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yaw ben 11 bini duyunca kalbim çarpmaya bşladı.. normalde korku filmlerinde hiç korkmam uykum gelir lakin para olunca kalp hızlanıyo :) :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ReDsEa bunu yazdı:

yaw ben 11 bini duyunca kalbim çarpmaya bşladı.. normalde korku filmlerinde hiç korkmam uykum gelir lakin para olunca kalp hızlanıyo :) :)

hehe bende isterdimde tr den kabul etmiolarmış yemedi tabi ,))

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

turkiyeden başvuru yapılamıyormuş ve bunun hakkındaki ilginç açıklama =I 

"Hindistan’da, bir sinema salonunda tek başına oturup korkmadan “Phoonk 2” filmini izleyebilene, 11 bin dolar ödül verilecek. Filmin yapımcısı Ram Gopal Varma, bunu başarabileceğini idda eden izleyicinin kalp atışlarını kaydeden bir makineye bağlanacağını ve izlerken gözlerini kapatmadığını belgelemek için de kamerayla izleneceğini belirtti.

Bir aileyi sarsan kötü bir ruhun anlatıldığı söylenen filme, bu türden senaryo ve sahnelere alışık olan Türkiye’den başvuruların, “tepkisiz izleyicilik” yeteneklerinin gelişkinliği nedeniyle kabul edilmeyeceği bildirildi.

Ram Gopal Varma, akp icraatlarını gözünü kırpmadan izleyebilenlerin, bu filmi eğlenceli bile bulabileceğini, Türkiye’den basına yansıyan haberleri okurken anladığı için böyle bir kısıtlama koyduğunu söyledi."

Şafak kopardın beni knk =D

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

adamlar akıllı 12 bin dolar verseler bukadar güzel reklam yapamazlardı ortada güzel bir idda var herkezin meraknı cekicek güzel reklam kampanyası :D

onekine?
Toplam Hit: 4721 Toplam Mesaj: 29