folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bu Hatayı Neden Alıyorum? Sebebini Bilen - Yardımcı Olabilecek?

Bu Hatayı Neden Alıyorum? Sebebini Bilen - Yardımcı Olabilecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    LuCci bunu yazdı

Format atalı 48 saat olmuş olabılır..Çok buyuk ıhtımalle kurulum yaptıgın cd vs herneyse ıcerısındekı sıstem dosyalarının hepsını yukleyememıs. Kocaman yazıyor Mavıekran dıye dıskınızdede arıza olabılır ama suan en mantıklısı baska bır cd ıle kurulum yapman olacaktır eger yıne aynı sorunu yaşarsan dıskını bı test etmenı onerırım.

Güncelleme yaptım düzeldi hocam :) Teşekkurler ...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html adresindeki programla o an çalışan uygulamaların (ve dll'lerin) neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Sistem hatasında yeniden başlat seçeneğini iptal ederek sorunun tam kaynağını öğrenebilirsiniz. 

Geçen benim başıma geldi, NSStrem.sys gibi bir şeydi. Panda Cloud Antivirus'ün dosyası. Mecburen yazılımı kaldırdım çünkü bununla ilgili düzeltme yayınlanmamış.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

c:\windows\minidump altındaki son minidump dosyasını paylaşırsan hata hakında bilgi edinebiliriz. Bu resimlerden hiçbirşey anlaşılmıyor çünkü.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 14