Bu Kadarda Asosyal Olunmazki Aaaaa
-
duygularını açmak demek,sadece bir kıza açılmak demek değildir,bu arkadaş biraz daha duygularını açıp,deşarje olmuş.ayrıca yakın çevrenizden uzak durmak asosyallik olmuyor.onlar seni bıktırmıştır eğer ki sen burada isen sen asosyallikte o kadar da seviye kat edememişindir.inan bence sen çok sosyal birisisin(herkes)
öyleyse,sonucu siz çıkarın
gelin akrdeş kardeş sorunları burda paylaşalım
-
Dark_Lord bunu yazdı:
duygularını açmak demek,sadece bir kıza açılmak demek değildir,bu arkadaş biraz daha duygularını açıp,deşarje olmuş.ayrıca yakın çevrenizden uzak durmak asosyallik olmuyor.onlar seni bıktırmıştır eğer ki sen burada isen sen asosyallikte o kadar da seviye kat edememişindir.inan bence sen çok sosyal birisisin(herkes)
öyleyse,sonucu siz çıkarın
gelin akrdeş kardeş sorunları burda paylaşalım
1.si Asosyalliğin a sını bilmiyorsun2.si Kendi sorunum varsa kendim çözerim
3.sü Kimi sosyal kimi Asosyal olarak mutlu olur ben Asosyal olmayı tercih ettim gayete mutluyum hayatımdan :) (haytın ta a.k) olay bu işhde.
-
yaşasın Asosyallik , Sosyal Olanların ben Ta A.q Hem Burda Akıllı Adamların ne işi war lan :D Kafamızı Yıkıcaklar aynen dewammmm .. Bu Yıl Başında Sosyal Out - Asosyal İn :D:D:D
-
işhdeee budurrrr :DDD:D
a.k yılbaşının eskiden yılbaşımı varmış evet varmış ne yapalım m.q bizmi dedik yılbaşı koyun die :D
-
okul - ev - bilgisyar , hayat rutin, okuldaki kızların götü kalkmış, kafa dengi arkadaş yok gezecek tozacak , gel de asosyal olma a.k