folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    efecan123 bunu yazdı:
    -----------------------------

patron_38 bunu yazdı:
    kafkafkaf bunu yazdı:

patron_38 bunu yazdı:

halinize sukedin aq ...... medeniyetin baskenti dunyanin en zengin sehri  londrada yasiyorum odedigimiz vergileri bi bilseniz agzinizi acmazsiniz birdaha ..... nankorluk etmeyin iyi gunundede kotu gunundede bizim topragimiz bizim vatanimiz, gotunuz dara gelince satacak lanet okuycaksaniz siktirin gidin yada daha iyisini siz yapinda gorelim ....

elinizden kurtuldumu memlekette daha iyisini yapmadık,

sen ingiltereyle türkiyenin ekonomisini kıyaslayarak kaybettin, biraz  büyü oku  yaşa gör sonra tartışalım, işte senin gibi şükür duasında gözünü yumanlar yüzünden bu hallerdeyiz...

sizin gibi rahat belesci armut pis agzima dusculer oldugu surece devlet az bile yapiyor...

tok açın halinden anlamaz kardeş o yüzden burda yaşamadan ekonomik sıkıntıları çekmeden ingiltere ile kıyaslaman garip ordan konuşmak kolay :)

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:05'da efecan123 tarafından düzenlendi.

hocam ailemin butun fetrleri turkiyede ve bi ilecede yasiyor akrabalarim esim dostum turkiyenin heryerindeler ve benimde londrada uzun bi mevzum yok dort yildir burdayim kiyaslamayida cok guzel yapa biliyorum herkez bilir burdaki ara fiyatlariyla turkiyedeki farki senin orda dolgan aldigin fiyata burda bmw sinden tutta en kiralina kadar alabilirsin ama millet burda onu bile alamiyor turkiyede millet en kiral arabalara biniyor burda ve herseyden sikayet ediliyor vergi diyosunuz vergi gormemisiniz bahcene arabani park ediyosun diye catir catir aliyorlar vergisini evine tv varsa istervkullan ister kullanma catir catir aliyorlar burda bi nefes almak beles yakinda onada vergi gelir yatin kalkkin halinize sukredin

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Gurbetçilere bir deniz feneri kazığı daha lazım. doyamıyorlar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Heima bunu yazdı:

allah belalarını versin.. allah benim hakkımı çoluklarından çocuklarından çıkarsın.. daha ötesi yok ne diyeyim.. Allahın kulunda yine ses yok..

işimiz allaha kaldıysa sittin sene bişey değişmez hocam. Halkın bilinçlenmesi birşeyler yapması lazım.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

:)

Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 18:09'da jetlag tarafından düzenlendi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.ensonhaber.com/bayram-oncesi-kidem-tazminati-mujdesi-2012-08-18.html

i
    nşallah doğru haberdir.
    umarım o bıyıklı bakan kıdem tazminatlarına dokunmaz.
    ama inancım yok. bunlar ne eder ne yapar yine kaldırmak için geceleyin yasayı çıkarırlar..
    acımasız ve zalim insanların canını sen al yarabbim. bu bir beddua değil. şikayettir.

kaygusuz tarafından 18/Ağu/12 09:28 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6828 Toplam Mesaj: 57