




Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 İşiden Yalnızca 1"İ Anlayabiliyor.
-
-
ne anlama geldiğini pm ile bir gönder hele .
-
o kişi benim,konu boş :D
-
Bildigin Resim Hoca bu :D Dağ Bayır Ağaç Çalı :D
-
my head is 5 mliyon
-
tarlada bitane fare var kocaman dünyada canlılar bir hiç demek istiyor.
-
yolun sonu görünüyor
+
bulutlarda bıyıklı bi adam kafası var
-
hocam orda çalı halinde hayvanlar var ama ne anlama geldiğini hala anlayamadım.2 tanesi resmen gözümüze sokulmus.
tam ortada bulunan gri buluta dikkatli bakın resmen kulak ve 2 göz çizmisler ve tam onun altındaki agacın arkasından bakan bi hayvana benzeyen buluta bakın.gözü açık yeşil,ağacınki gibi koyu değil.
bir arkadaş yazmıs daha önce tarlada bir fare var diye ve o fareye benzeyen çalı havaya bakıyor.Havada ise hayvanlara benzeyen bulutlar var.
kahverengi yolun bittiği yerde bulunan çalıda bir hayvana benziyor ama çıkaramadım.Sanırım bir döngüden bahsedilmeye çalışılmış yani hayvana benzettiğim en öndeki çalıların veya ağaçların etrafında orman yok orman onların arkasında.
Hala nasıl bir anlam çıkarılması egrektiğini anlayamadım ama bence bir döngüden bahsedilmeye çalışılıyor.Yani sonuçta ağaçlar yağmur bulutlarını çeker derler,yağmur ormanın devamlılığını sağlar,ormanlar hayvanların doğal yaşam alanıdır.böyle bişey olmalı ama hala doğru düzgün bir çıkarım yapamadım.
zaten 10.000 kişiden biri biliyorsa tahribatta 10.000 aktif üye yok.o yüzden cevap beklemeyelim anca merak edelim :D yazdıklarım son derece saçma gelebilir ama fikir yürüttüm belki biri bundan devam eder bi sonuca varır.dur bi daha bakıyım şu resme :)
edit:
yolun sonundaki çalıya bakın.önündeki çimenler gayet koyu yani yeni çıkmış gibi.Yani orayı yeşerten doğanın ta kendisi ama o yeşilliği yok edip oraya yol açan ve sadece toprak kalmasını sağlayan insanlar.benden bu kadar kolay gelsin :)
-
zamanın birinde tımarhaneye(akıl hastanesi)bir hasta yatırmışlar.hasta bakmış ki tüm hastalar sıraya girmiş bir delikten bakıp bakıp geçiyor.deliğe bakanlar dönüp yeniden sıraya giriyor.tekrar bakıyor.bu böyle devam edip gidiyormuş.yeni gelen hasta da sıraya girmiş bakmış birşey yok.iki kere girmiş bakmış birşey yok.hastalardan birine sormuş;bu delikte ne var? hasta cevap vermiş.vallahi biz yıllardır bakıyoruz,birşey göremedik.sen de biraz turla bakalım ne göreceksin.
bu resimde bir anlam varsa,bunu da kimse bilmeyecekse,o ne demek.
gördüğünüzden başka bir anlamı yok demek.
sevgiler. -
kan göz yaşı ihtiras drama acı tecavüz:P
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
kan göz yaşı ihtiras drama acı tecavüz:P
-----------------------------Sen yine az görmüşsün hocam biraz daha bakarsan entrika,hüzün,aşk,küfür ve çayırın üstünde otlayan mallarıda görebilirsin :D