Bu Sefer Hacker Sitesi Göçerttim
-
hackerboyz.com
(adam gibi başlık açmayı öğren artık. @8mm) -
biz öyle bir şey görmüyoruz amma ben bu gün saat 3 de 3:30 kadar saldırdım bir çok kişide biliyor sistemlerine kaydı ve sana inanmazıı bekleme insan bir sc yollar amma benim şahidim çok site adminlerine sorun onalrın
-
alemde teksin degisilmezsin çagla şikel tostunu yesin bravooooo
-
ne demek bu
-
Arkadaslar ;
Haksiz ve amacsizca bi siteye saldirilmaz...Hele bu Turk sitesiyse...
Muhabbetle;;; -
bende bu gün www.hotmail.com u göçerttim.
-
Cool tikky bi türk hack sitesine saldırıyosun bir spastik çocuklar için yapılmış siteye saldırıyosun. Simdi neresi?;)
-
adam ne yapsa yaranamiyor ha :)
yanliz hackerboyz.com un screen sootunu aldin dimi ?
site hala yerinde duruyor cunki... -
Yok abi ben dalga geçiyorum yanlış anlasşılmasın
-
Alla ala yaf dün göçertmiştim nasıl düzeltmişler inanmayacaksınız ama valla göçmüştü napalım demeq yeniden yapmışlar
-
beyler bakın dün saat 3 de ben bazı sbeplerden o siteye saldırdım ve 2 dk sonra severları kilitlendi tabaiki siteyi kendi serveleradında bulundurdul,klarıdan ve sürekli online olan adminleri olduğundan yaptığım ddos saldırılarını geçersiz kılmak için badwichlerini genişlettiler saldırıların yoğunluğu ve paket sayısını artırdım ve saldırıya devam ettim ben devam ettikçe onlar badwichleri arttıyor bir süre sonra benim hat zorlanınca bende durdum bu saldırıyı onlarda sorun kayıtlarında var ve saldırıyı yapoarekn gösterdiğim kişilerde var inanmayan sorar
Toplam Hit: 13080 Toplam Mesaj: 47