Bu Zamanda Ms-Dos Öğrenmek Aptallık Mıdır?
-
değildir. bence öğrenilmesi gerekir. ingilizce gibi. default olarak bilinmesi gerekli.
-
x-files bunu yazdı
Powershell öğren
Şunu demek için gelmiştim. Linux shell'lerininde olayı komutları değil bash,sh,csh gibi bir dil ile kullanılmasıdır, powershell kendi shell'i içerisinde bir çok ms-dos komutunu kullanmana izin veriyor üstüne scripting özelliğide ekliyor.
-
Ogrenmeni siddetle tavsiye ederim.
hayat kurtariyor
-
Çok eski, gömülü, tek görevli bir şeyle uğraşmayacaksan gereği kalmadı artık. Uğraşacaksan da FreeDos'a bak.
-
-
"işin başındasın demek" bu cümleye hakaret olur :D kodlama merakın varsa en basiti olarak visual basic'te çalış ama vbasic öğrenmeye çalışma sakın, programlamanın mantığını öğren; "if then else" komutu mantığı, değişken kullanımını muhabbeti, döngüler bunları öğren sonra vbasici kullanmazsın. gelecek mobil programlama üzerine. bu yönde dil öğren, öyle geliştir kendini.
ben liseyi teknik lise bilgisayar bölümü okudum, msdos diye bişey yok. yani bu msdos muhabbetini anlatmaya kalksam anlatamam zatende anlatmaya kalksam kaç sayfa tutar belli değil (;
-
MS-DOS derken neyi kastediyosun hacı ?
gördüğün her komut satırı ms-dos değil.
ms-dos komut satırı dos ekranı dos komutları ms-dos öğrenmek tüm komutları öğrenmek 2018 dos öğrenmek