Büfe Çay Bahçesi İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hiç zannetmiyordum sadece fiyat yükseltmek için ihaleye girdim üstüme kaldı. basit bir büfe ve çaybahçesi karışımı bir şey... eleman tası tarağı toplayıp gidecek ayın biri itibariyle. sıfırdan neler gerekir büfeciler çay bahçecileri yazarsa güzel olur... bir süre işe birini almam kendim çalışırım diye düşünüyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Vardir abi devrediliyorsa gerekli seyler zaten, baska ne gereksin bizim onerecegimiz

Karali Çay Demliğin Beklediği adlı çayı kullanıyor çoğu ocak 10kg , 5kg lık koli tipleri var.

Ama faaliyet gösterdiği kitlenin damak tadına göre az ceylon da karıştıranı var .

Hayırlısı olsun bakalım, umarım iyi olur sonucu

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Vardir abi devrediliyorsa gerekli seyler zaten, baska ne gereksin bizim onerecegimiz

Karali Çay Demliğin Beklediği adlı çayı kullanıyor çoğu ocak 10kg , 5kg lık koli tipleri var.

Ama faaliyet gösterdiği kitlenin damak tadına göre az ceylon da karıştıranı var .

eleman mafyaymış kimse ihaleye giremezmiş falanmış filanmış biraz pisliğine girdim üstüme kalacağını tahmin etmedim açıkçası...

içinde hiç bir alet edevat kalmayacak sıfırdan kuracağım. 

o çayı nereden nasıl temin ediyoruz?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Çay için toptancı geliyordur oraya zaten 1 hafta 10 güne damlarlar. Kazan lazım sana yoksa. Bardak, tabak, kaşık. Şeker. Masa sandalye. Birde su önemli çayı demlediğin :) Hayırlı olsun diyelim.

alektamovikmovik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

eleman mafyaymış kimse ihaleye giremezmiş falanmış filanmış biraz pisliğine girdim üstüme kalacağını tahmin etmedim açıkçası...

içinde hiç bir alet edevat kalmayacak sıfırdan kuracağım. 

o çayı nereden nasıl temin ediyoruz?

Migrosta var hocam :) ama tabi toptancısını bulmak daha karlı olur sanırım :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

1- İhaleye nereden girdin?

2- Çay toptan ayarlarız.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam ihaleyi kazandın diye almak zorunda değilsin diye biliyorum.Teminat bedelini yakarak yoluna bakabilirsin.Ek bir tavsiye;Gözüne kestirdiğin mekanlardan çay içerek kaliteli bulduğun yerlerde ki markaları öğrenebilirsin.Her şeyi tecrübe etmek yerine tecrübeli kişilerin çayını içmek iyi olur.Çaydanlıkların içerisine bez kese koyuyorlar diye biliyorum cafeler bu işi iyi yapıyorlar.

İyi gözlem yapmak gerekiyor alternatif neler var neler yok.Bu arada hangi şehir ?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonamebiri
    nonamebiri's avatar
    Erkek

bzim kahvede  20 masa var 3 demlikli kazansan marka kazan ve çaysanın 2kglık çayını kullanıyoruz aslında direk toptancıya ulaş senin ihtiyacın olan her şey onda 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

çıkacak herifle anlaş sana çalışsın oluru varsa :) win win

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

1- İhaleye nereden girdin?

2- Çay toptan ayarlarız.

tarihi milli park içinde bir yer burası hocam :D alan daire başkanlığı diye bir dalga var burada ihaleye alan daire başkanlığındaki ilan üzerinden girdim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Çayın marka önemi pek yok suyun iyiyse ve demleme zamanı bekleyip çayı verirsen cayın iyi olur müşteri memnun kalır gelir 

C-force tarafından 22/Ara/24 01:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 3026 Toplam Mesaj: 44
büfe çaylar tost çay bahçesi