Bugün Simülasyonda Bi Gariplik Farkettiniz Mi ?
-
selamlar
galiba trump seçimi kazandı ama bunu değiştirmek için yine simülasyonla oynuyorlar. sabahtan beri ilginç ilginç şeyler oluyor.
python kodunda php hatası alıyorum, tanımadığım insanlar arayıp beni tanıdığını iddia ediyor, vandaki olmayan arsamın emlak vergisi için sms geliyo vs.
sizde de var mı bu şekil karışıklıklar ?
zaten geri alacaklarsa bi gün boşuna çalışmayayım tatil yapayım bari. sonra aynı işi baştan yapıcam
-
benimde sanki vücudumun dışında geziyormuşum gibi bir his kapladı sanki huzursuzluk var bacaklarımdada bundan kaynaklanıyor galiba
-
Bugün var birşeyler.
Toslada kendi banka hesabıma para çekmeye çalıştım öyle bir hesap olmadığı için para geri geldi ama limite(para giriş limiti) takıldığı için gelemedi.
-
Dün atm yatırırken parayı yuttu sayılır mı?
-
kredikartı çıkartmıştım, ikametgahım memlekette olduğundan aradım istanbuldaki adresimi verdim buraya yollayın diye, 1 hafta oldu bugün beni tunceliden banka çalışanı aradı sizin kart buraya gelmiş diye, bilmemne ilçesine gidecekmiş doğru mu diyor, dedimki özellikle aradım adresimi verdim bir de 2 defa doğrulattım, onlar da anlamamış nasıl oraya gittiğini, şimdi 10 güne döner dedi
-
Bitcoin ve bağlı alt türevleri gece 3 den beri peakleniyo
-
HyP-X bunu yazdı
Bitcoin ve bağlı alt türevleri gece 3 den beri peakleniyo
Trump reis yuzundendir galiba
-
Bir süredir TBT miz şizofren üretmiyor yaa diyordum
Nolur şizofren olma
-
manik atak.
-
sanırım yer çekiminin ayarıyla oynadılar.
ayda yürüyormuş gibi hissediyorum,aldığım ilaçlardan da olabilir.
-
hamburgeri marulsuz söylemene rağmen radyasyonlu marul ile gönderiyorlar mı? xd
edit:
ayd tarafından 06/Kas/24 11:21 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.tahribat.com/Forum/NewMessage bu mesajı atarken 5-6 defa hata aldım, formu tekrar göndere göndere geldim ben de.