Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!
-
Kanal D miliyet ve hürriyet kısaca aydın doğanın yayın kuruluşları her zaman kışkırtıcı ve gerçek olmayan şeyler yazıyor o yayın organlarını kesşinlikle okumam izlemem
-
bence bütün d.bakıra mal edilmemeli olay.D.bakırspor baskanında dedigi gibi provakatörler vardı.
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
Gördüğüm izlediğim bunca olaydan sonra Diyarbakır'da ıslıklandığını duyduğumda hiç şaşırmadım
-----------------------------arkadaşım , bak yukarıda hayvan mesajında ne diyor ;
Ben o stadyumdaydım 12 bin kişilik kapasitesi var. Herkez bağırır durumdayken futbolcunun topa vurduğunda çıkan sesi duyuyorsam bu ıslığı hayde hayde duyardım.
Orda tek bir ıslık yoktu. Adam haksızdır. Attığı başlık resmen milleti galyana getirir. Yazıyı sonuna kadar okudum ben.
Halkın bakış açısı yorumlarda:
Keşke diyarbakırspor süper lige çıkmasaydı...!
Diyarbakırlılar böyledir terbiyesizler...!
Yorumlar bu türden... Oku baklaım.
Allah'tan dilerim ki amaçları halkın arasını açmaksa en büyük azap üzerlerine gelsin. Bunları destekleyenler içinde aynı lafım geçerli...
Tartışmayacağım bu konu altında. Anlayana...
arkadaşımız ısrarla ıslıklanmadı diyor , sen yok ıslıklamışlardır diyorsun , yapmayın böyle , Diyarbakırlı bir kardeşimiz , biz İstiklal marşını ıslıklamadık diyorsa , bize düşen bu kardeşimizin yanınd ayer almaktır.Demek ki Diyarbakırlı kardeşimizde bu ülkenin bütünlüğü konusunda en az bizim kadar hassas.
-
neyin kanıtını istiyorsunki? maçı izleyen yokmu aranızda (tv den)
ben izledim ve ıslık falan duymadım..varsada çok cılızmış demekki.
20.000 kişinin içinde provakatör vardır bu ayrı.
-
aydın doğanın gazetesi değil mi ya normaldir. amaç ortalık karışsın düzen bozulsun huzursuzluk olsun. bu ilk değil son da olmayacak.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
peki senin bu iddaanı kanıtlıyıcak bişey varmı? diyarbakırda İSTİKLAL MARŞI'mız ıslıklansada şaşırmam ;)
-----------------------------şimdiye kadar çok yanlışını gördüğüm hayvan oğlu hayvan aydın doğan medyasına inanacağıma şimdiye kadar hiç bir yanlışını görmediğim hayvan kardeşime inanırım. :)
-
lafımı çarpıtmayın, ben ıslıklanmış demiyorum. eğer ıslıklansaydı şaşırmazdım diyorum
sizin bedduanız beni ilgilendirmez.. kaldı ki ben milliyet gazetesini ne destekleyen biriyim, ne alırım ne okurum..
ama bu haber doğru olsaydı şaşırmazdım bukadar. kimse darılmasın yani
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben o stadyumdaydım 12 bin kişilik kapasitesi var. Herkez bağırır durumdayken futbolcunun topa vurduğunda çıkan sesi duyuyorsam bu ıslığı hayde hayde duyardım.
Orda tek bir ıslık yoktu. Adam haksızdır. Attığı başlık resmen milleti galyana getirir. Yazıyı sonuna kadar okudum ben.
Halkın bakış açısı yorumlarda:
Diyarbakırlılar böyledir terbiyesizler...!
Yorumlar bu türden... Oku baklaım.
Allah'tan dilerim ki amaçları halkın arasını açmaksa en büyük azap üzerlerine gelsin. Bunları destekleyenler içinde aynı lafım geçerli...
Tartışmayacağım bu konu altında. Anlayana...
-----------------------------hayvancım ıslıklanmamıstır sen ordaysan inanırım sana ama herkez senin gibi duyarlı değil sahaya giren deyyüzü taş+çakmak+petşişe+torpil+ses bombası atan haysitetsiz insanları görmedin mi böyle insanları barındırmayın ezin kafalarını ezmesseniz
Bunlardan adam olmaz
türünden daha cok eleştiri duyarsınız..
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
peki senin bu iddaanı kanıtlıyıcak bişey varmı? diyarbakırda İSTİKLAL MARŞI'mız ıslıklansada şaşırmam ;)
-----------------------------şimdiye kadar çok yanlışını gördüğüm hayvan oğlu hayvan aydın doğan medyasına inanacağıma şimdiye kadar hiç bir yanlışını görmediğim hayvan kardeşime inanırım. :)
-----------------------------Olay bundan ibaret.. Ayrımından , Açılımına kadar hep bunların yüzünden değilmidir zaten? Çin'de resmi hiç bir kayıt olmamasına rağmen, 135 Uygur Türkü öldürüldü deyip ülkeyi galeyana getirenlerde, ardından o meşhur mavi bayrakları yok satanlarda aynı adamlar değillermi..
-
diyarbakırspora 1 yıl hak mahrumiyeti ve maçları trabzon avni aker stadında oynama cezası verilsinde görelim bkalım :D