folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!

Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    Kanal D miliyet ve hürriyet kısaca aydın doğanın yayın kuruluşları her zaman kışkırtıcı ve gerçek olmayan şeyler yazıyor o yayın organlarını kesşinlikle okumam izlemem

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bence bütün d.bakıra mal edilmemeli olay.D.bakırspor baskanında dedigi gibi provakatörler vardı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gördüğüm izlediğim bunca olaydan sonra Diyarbakır'da ıslıklandığını duyduğumda hiç şaşırmadım

arkadaşım , bak yukarıda hayvan  mesajında ne diyor ;

Ben o stadyumdaydım 12 bin kişilik kapasitesi var. Herkez bağırır durumdayken futbolcunun topa vurduğunda çıkan sesi duyuyorsam bu ıslığı hayde hayde duyardım.

Orda tek bir ıslık yoktu. Adam haksızdır. Attığı başlık resmen milleti galyana getirir. Yazıyı sonuna kadar okudum ben.

Halkın bakış açısı yorumlarda:

Keşke diyarbakırspor süper lige çıkmasaydı...!

Diyarbakırlılar böyledir terbiyesizler...!

Yorumlar bu türden... Oku baklaım.

Allah'tan dilerim ki amaçları halkın arasını açmaksa en büyük azap üzerlerine gelsin. Bunları destekleyenler içinde aynı lafım geçerli...

Tartışmayacağım bu konu altında. Anlayana...

arkadaşımız ısrarla ıslıklanmadı diyor , sen yok ıslıklamışlardır diyorsun , yapmayın böyle , Diyarbakırlı bir kardeşimiz , biz İstiklal marşını ıslıklamadık diyorsa , bize düşen bu kardeşimizin yanınd ayer almaktır.Demek ki Diyarbakırlı kardeşimizde bu ülkenin bütünlüğü konusunda  en az bizim kadar hassas.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

neyin kanıtını istiyorsunki? maçı izleyen yokmu aranızda (tv den)

ben izledim ve ıslık falan duymadım..varsada çok cılızmış demekki.

20.000 kişinin içinde  provakatör vardır bu ayrı.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    aydın doğanın gazetesi değil mi  ya normaldir. amaç ortalık karışsın düzen bozulsun huzursuzluk olsun. bu ilk değil son da olmayacak.

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    peki senin bu iddaanı kanıtlıyıcak bişey varmı? diyarbakırda İSTİKLAL MARŞI'mız ıslıklansada şaşırmam ;)

şimdiye kadar çok yanlışını gördüğüm hayvan oğlu hayvan aydın doğan medyasına inanacağıma şimdiye kadar hiç bir yanlışını görmediğim hayvan kardeşime inanırım. :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    lafımı çarpıtmayın, ben ıslıklanmış demiyorum. eğer ıslıklansaydı şaşırmazdım diyorum

sizin bedduanız beni ilgilendirmez.. kaldı ki ben milliyet gazetesini  ne destekleyen biriyim, ne alırım ne okurum..

ama bu haber doğru olsaydı şaşırmazdım bukadar. kimse darılmasın yani

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Ben o stadyumdaydım 12 bin kişilik kapasitesi var. Herkez bağırır durumdayken futbolcunun topa vurduğunda çıkan sesi duyuyorsam bu ıslığı hayde hayde duyardım.

Orda tek bir ıslık yoktu. Adam haksızdır. Attığı başlık resmen milleti galyana getirir. Yazıyı sonuna kadar okudum ben.

Halkın bakış açısı yorumlarda:

Diyarbakırlılar böyledir terbiyesizler...!

Yorumlar bu türden... Oku baklaım.

Allah'tan dilerim ki amaçları halkın arasını açmaksa en büyük azap üzerlerine gelsin. Bunları destekleyenler içinde aynı lafım geçerli...

Tartışmayacağım bu konu altında. Anlayana...

hayvancım  ıslıklanmamıstır sen ordaysan inanırım sana ama herkez senin gibi duyarlı değil sahaya giren  deyyüzü taş+çakmak+petşişe+torpil+ses bombası atan haysitetsiz insanları görmedin mi böyle insanları barındırmayın ezin kafalarını ezmesseniz 

Bunlardan adam olmaz 

türünden daha cok eleştiri duyarsınız..

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:
    peki senin bu iddaanı kanıtlıyıcak bişey varmı? diyarbakırda İSTİKLAL MARŞI'mız ıslıklansada şaşırmam ;)

şimdiye kadar çok yanlışını gördüğüm hayvan oğlu hayvan aydın doğan medyasına inanacağıma şimdiye kadar hiç bir yanlışını görmediğim hayvan kardeşime inanırım. :)

Olay bundan ibaret.. Ayrımından , Açılımına kadar hep bunların yüzünden değilmidir zaten? Çin'de resmi hiç bir kayıt olmamasına rağmen, 135 Uygur Türkü öldürüldü  deyip ülkeyi  galeyana getirenlerde, ardından o meşhur mavi bayrakları yok satanlarda aynı adamlar değillermi..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

diyarbakırspora 1 yıl hak mahrumiyeti ve maçları trabzon avni aker stadında oynama cezası verilsinde görelim bkalım :D

.
Toplam Hit: 7633 Toplam Mesaj: 45