folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

dtp Kapatılırsa meclis 3 ay içinde genel seçime gitmek zorunda kalıyor çünkü bazı vekillerimizin ölmesi sebebiyle meclis deki üye sayısı azaldı dtp kapatılırsa ve partililer önceden partiden istifa etmezlerse partideki vekillerin vekillikleride düşer  bu da demek oluyorki 3 ay içinde seçim olur

e akp de oy kaybetti kendini toparlıyamadan bidaha seçime gitmeyi göze alamaz seçime 5 ay kala kapatırlar sonra halkın gözünü boyarlar bakın terörü bitircez derler sonra kaybettiği oyu orda fazlasıyla alır

2009 yılında hiçbir askeri operasyon haberi duymadık tv de adamlar orda güçlendi Abdullah Gül kürdistan dedi Obama geliyor bunlar böle diyor parçalar birleştiğinde bizi çok kötü şeylerin beklediği görünüyor

Allah sonumuzu hayır etin VATANIMIZI MİLLETİMİZİ tek ve DAİM kılsın (Amin)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

anayasaya göre partide vekil sayısı azalsa bile bişey olmuyor... koalisyon partisi değil çünkü 3 partiden daha çok oy oranı olduğu için seçim falan yokta benim düşüncemdede var erken seçim ama vekil azlığıyla değil. halkın durumu yüzünden gidişatın çöküşünden...

anayaya göre eğer bakanlardan istifa yada düşme olursa ancak o zaman erken seçim olur. böyle biliyordum.

dtp kokarcalarına gelirsek. bir gece topluca ülkeden atıcaksın karafatmaları zehirler gibi...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

sen verirsen bu kadar şansı adamın eline adam da değerlendirir.

götün sıkışınca cebinden para çıkarır gibi projeler bilmem neler çıkarıyosun.

tayyib efendi şeşbeş attı millet bi heyecanlandı sıra sende tayip bey oyna artık oyununu da sıradakiler sinirlenmekte. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

benim düşüncemdede var erken seçim ama vekil azlığıyla değil. halkın durumu yüzünden gidişatın çöküşünden.

hoca, erken seçim yapmıştınız ya, hani halk %47 ile elinize vermişti ya, yine mi erken seçim istiyorsunuz :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

benim düşüncemdede var erken seçim ama vekil azlığıyla değil. halkın durumu yüzünden gidişatın çöküşünden.

hoca, erken seçim yapmıştınız ya, hani halk %47 ile elinize vermişti ya, yine mi erken seçim istiyorsunuz :)

yenilen birşey vardı  boksörmüydü? voleybolcumuydu neydi? doymazmış derlerya hani...

bizimkide yenilen halk hesaaabı..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    Sana bu millet bi özerklik verir aklın bitarafından çıkar

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muhder bunu yazdı:
    tigin59 bunu yazdı:

kardeşim vereceksin doğudan 3 il nufüs kağıdına ve tipine bakıcaksın.kürttür büyük ihtimal.topliican onları o 3 ile ,koyucaksın ambargoyu ne giriş ne çıkış...a*cık kalıcaklar ortada..yesinler birbirini itler..sonra orayı bi temizliyeceksin alıcaksın oraları.. :)

yani eğer bir vatandaş nüfus kağıt ve tipine göre kriterlerinize uymuyorsa direk vatan hainidir ve direk dışlanmalı ambargo bi taraflarına sokulmalı

bi kaç vatan haini üzerinden tüm insanlara genelleme yapmak sorunu çözmez ancak sorunu dibini körükler

tüm güneydoğunun bu düşünceye sahip olduğunu zannederek genele gitmek büyük yanılgı olur ancak

projelendirilmiş, herkesin bilgisi dahilinde ülke üzerine oynanan oyunlar kutuplaşma sağlanarak gayet güzel başarı sağlıyor gördüğüm kadarıyla

biz bu insanlara sahip çıkmazsak başka sahip ararlar ve ardından anarşist olur karşımıza gelirler

bu ülkeye zarar verip bölme gayesinde olan ve safi Türk olan insanların sayısından hepimiz haberdarız eminim

sorun bir insanın soyundan,kanından,dininden kaynaklanmaz 

sorun bir insanın emellerinden kaynaklanır ve bu emeller genelde ideolojik düşünceden ziyade maddi kaygılara bağlıdır

bölgede sorun olmasını ve bu sorunun bitmesini istemeyen dış mihrakları görmek yerine bu ülkenin kurtulmasında can vermiş insanları toplayıp alman nazizm kriterlerine göre itlaf etmek gibi düşüncelere sahip olduğun sürece sorun bitmez büyür 

misal son seçimlere damgasını vurmuş kılıçdaroğlu nereliymiş bi araştırın.

ya da o bölgeden çıkıp da bu ülkeye sayısız faydası dokunmuş vatanseverleri biraz daha araştırın

ondan sonra toplu katliam düşüncelerine yönelebilirsiniz

TAMAMEN  katılıyorum , her kürte direk vatan haini damgası vurursanız ,sizin gibiler yüzünden vatanını seven kürtlerede hain damgası vuruluyor ,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    TSK'nın yerinde olsam 2 tane tankı alır TBMM'nin orda bi gezdiririm.Bide doğu illerinde gezdiririm.Bakalım özerklik isteyebilirlermiymiş ? Bunlara varya ne desem azdır iyicene azdılar iyicene kudum kudum kudurdular.TSK'nın bu işe el atması lazım.Millet ayağa kalkmadan.

böyle giderse haklı olarak halk ayaklanıcak ama politika bu olursa ayaklananlar suçlu olacak kim suçlu kim haklı denge falan kalmadı nereye gidiyoruz çokk merak ediyorum..Ama artık bu saçmalıkları bitirmeli..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    i$i gücü bırakıp seri katil olası geliyo insanın :/
    Kesinlikle katılıyorum insanın gözü dönüyo bi an..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
Toplam Hit: 7259 Toplam Mesaj: 60