Bunu Nasıl Yapmışlar?
-
http://www.youtube.com/watch?v=99TykBs7ikk hocalar demin gördüm bunu nasıl yapmışlar böyle bilen varmı?
-
neyi nasıl yapmışlar ben kaçmadım durumu ?
-
çok zor olmasa gerek :S
-
çok basit. kanal d nin reklam şeridini kesiyor(premiere programında vs) üstünü kapatıp LOST yazıyor. sonra onu lost videosunun üstüne atıyor. alta da fon müziği vsvsvs
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
çok basit. kanal d nin reklam şeridini kesiyor(premiere programında vs) üstünü küpatıp LOST yazıyor. sonra onu lost videosunun üstüne atıyor. alta da fon müziği vsvsvs
-----------------------------bunu mu sormuş :)
ben de diyorum belki lostta öyle bi sahne yok bunu nasıl yapmışlar diye soruyor
ilaç kullanmayı bırakmam lazım :|
-
hocam lost da böyle dans etmiyorlardı yaw :D sanırım bir video düzenleme programıyla yapmışlar programı bilen varsa diye sordum :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
çok basit. kanal d nin reklam şeridini kesiyor(premiere programında vs) üstünü küpatıp LOST yazıyor. sonra onu lost videosunun üstüne atıyor. alta da fon müziği vsvsvs
-----------------------------bunu mu sormuş :)
ben de diyorum belki lostta öyle bi sahne yok bunu nasıl yapmışlar diye soruyor
ilaç kullanmayı bırakmam lazım :|
-----------------------------eywallah hocam ya bi sen anladın durumdan.. o kadarının nasıl yapıldığını bende biliyorum :)) merak ettiğim o sahneler yokken nasıl yapmışlar?
-
Gördüm hatta soracaktımda şimdi öküz demesinler diye açmadım.Lost takip edenler bilir kesin bölümün birinde böyle bir sahne vardır. Yoksa imkansız.
-
after affect
-
bilen yokmu?
-
EntelKoylu bunu yazdı:
after affect
-----------------------------saolasın hocam