Bursa Koray Spor'dan Converse Aldım Şüpheliyim.
-
Merhaba arkadaşlar.
Daha yarım saat önce Koray Spordan 41 numara converse aldım.
Ayakkabının dilinin arkasındaki etikette Made In China ibaresini gördüm.
Biraz korktum. Normal orjinal bir converse de olabilecek birşey mi ?
Yardımlarınız için saolun şimdiden.
-
büyük firmalarda maliyeti düşürmek için tayland,çin vs. ülkelerde üretim yapıyor bu kesinlikle sahte olduğu anlamına gelmez ama converse için durum nasıl bilmiyorum.
-
Telefonumun arkasında Made in Korea yazıyor ama bataryası, kulaklık falan Made in China.
Orjinal üründür ama Çinde, Taylandda falan üretilebiliyor. Sonuç: Kalitesi aynı değişen bir şey yok.
-
için rahat olsun yıllardir ordan aliş veriş yaparim bi şeyini görmedim 3-4 kesde converse aldim bişey oldugunu görmedim
-
merak etme yav o da orjinal o da orjinal sadece çinde üretilen 1 dolara amerikada üretilen 8-10 dolara mal ediliyor onun için çinde üretiyorlar.
kazık yemedin yani. ya da bi dakka la burda bi terslik var ama ne...
-
ayrıca converse zaten ya orjinal olsa nolur olmasa nolur asdhagsfa
-
kaç kuruş bu convers
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca converse zaten ya orjinal olsa nolur olmasa nolur asdhagsfa
-----------------------------Bez ayakkabı :|
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca converse zaten ya orjinal olsa nolur olmasa nolur asdhagsfa
-----------------------------Bez ayakkabı :|
-----------------------------altı plastik üstü bez bisi işte bence hiç 100-120 lirayı hak etmiyor.. hadi marvel falan özel yapım oluyor arada onlar olabilir ama hiç giymedim almadım giymicemde almicamda mk.
-
Hocam rahat ol bursada korayspor markadır çakma mal satmaz.
-
çakma harley saattı diye ceza aldı birkaç sene evvel ...