folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursali Müridler Yaz Okulu Konusunda Konaklama İhtiyacı

Bursali Müridler Yaz Okulu Konusunda Konaklama İhtiyacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

merhaba sayın müridler. 25 haziranda bursada yaz okulum başlamakta. izmir dokuz eylülde okuyorum bi dersim açılmadığı için bursaya başvuru yaptım.

sanırım yaz okulu 7 8 hafta kadar sürüyormuş. bu süre zarfında kalacak bi yer yok şimdilik.

muhakkak bursada okuyan müridler vardır. müridlerimizden gerung ve ben gelicez. eğer yazın kalmayan varsa evinizi bize verebilir misiniz? kirayı da biz ödeyebilriiz.

eğer ev bulamayacak olursak en ucuz şekilde otel pansiyon ya da 2 aylığına eşyalı ev önerebileceğiniz bir durum var mıdır?

şu an için kalacak yer yok. gelecek hafta p.tesi orada olucaz ama ikimiz de hayatımızda bursaya gitmedik hiç bişey bilmiyoruz.

şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

burayı alayım gelişmeler için..

--------------------------------

19,06,2012   12:40  7,30da Bursa'ya ulaştık. Hermen gidip ön kaydı yaptık.

-sonra ilk iş Kyk yurduna gittik. günlük 3,5 TL. + 170 tl depozito istediler.aylık 105 lira çok iyi.

Biraz araştırdık hırsızlık olaylarının ve sağ siyasi bir grubun problem çıkardığını öğrendik ve askıya aldık.

- Apart bakmaya karar verdik. en uygun iki kişilik oda wc banyosu var. mutfak ortak kullanım. internet elektrik su vs dahil kişi başı aylık 210 TL. + olarak günlük 1 liradan gidiş geliş 2 lira aylık 30 tl civarı minibüs parası var.

- Tam bu sırada bi marketten yalamalık dondurma alırken, markette çalışan eleman öğrenciymiş 3 kişi kalıyolarmış.onla muhabbet ettik. ev arkadaşlarıma bi danışayım olmadı 2 ay bizde kalın. kira 550. kişi başı 110 düşüyo dedi. akşama ondan haber bekliyoruz.

-Şu an ki problem bu gece Bursa da kalmamız lazım. yarın asıl kayıt yapılacak. bizi bi gece misafir edebilecek mürit var mdıır?

Ya da bir gece en uygun nerede konaklayabilriiz.tşkler ilgilenen arkadaşlar için..

-----------------------------------

22.06.2012 güncelleme vardık ders kaydımızı yaptırdık. yardımcı olan herkese tşkler. bi apart bulduk kişi başı 300 lira. en uygun burayı bulabildik :S

KYK baya uygun günlük 3,5 lira. fakat hırsızlık olayları ve abicilik felan oluyomuş. ayrıca yemekhane de açık olmuyormuş yazları. 

apartta buzdolabı ocak tüp falan da var. yeri gelir 2 yumurta kırar yeriz. aynı fiyata denk geliyo neredeyse.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bursa'da oteller pek ucuz değil.. Eşyalı ev bulmaya bak derim.. O da pek ucuz olmayacaktır ama en mantıklısı o..

İnşallah biri çıkar yardım edecek..

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

darkroques61 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bursa'da oteller pek ucuz değil.. Eşyalı ev bulmaya bak derim.. O da pek ucuz olmayacaktır ama en mantıklısı o..

İnşallah biri çıkar yardım edecek..

öğretmen evini aradık da o bile en uygun olacağı günlük 30 lira dedi :F

en kötü ihtimal yaz okulunda mutlaka müridlerden vardır. eviniz uygunsa misafir olak kiraya da ortak oluruz. zaten ders olmadığı zamanlarda gezip tozarız bi gece yatmaya geliriz.

Not:kafa siken insan tipimiz de yoktur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ben bursada yaşadığım için öğrenci evinde değilim ama sorayım arkadaşlara kabul eden olursa iletişim bilgilerini pmlerim. bide merak ettim hacı izmir nere bursa nere başka üni olmadı mı mk ?

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

ben bursada yaşadığım için öğrenci evinde değilim ama sorayım arkadaşlara kabul eden olursa iletişim bilgilerini pmlerim. bide merak ettim hacı izmir nere bursa nere başka üni olmadı mı mk ?

usta s.kimsonik bi dersi 1. dönem kredi yetmedi alamadım. yaz okulunda da bi erzurumda bi de bursada açılıyomuş. 170 tane üni aradım hiçbirinde açılmıyo.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hacı bende bazı durumlardan oturu bır sure bursada kalıcam bu yuzden arastırmıstım. Sımdılık kuzenlerde kalıyorum. Ama sana tavsıyem arastırmalarıma gore esyalı evler o kadarda pahalı degıl unıversıte cevresınde. 

1+1 gayet guzel dayalı doselı evler 400 lıra en pahalısı.

Sahıbındende Bursa-Nılufer-Gorukle cıvarında arama yap goruceksın. Bulamazsan pm at ben bulup bırkac ılan atayım sana 

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Hacı bende bazı durumlardan oturu bır sure bursada kalıcam bu yuzden arastırmıstım. Sımdılık kuzenlerde kalıyorum. Ama sana tavsıyem arastırmalarıma gore esyalı evler o kadarda pahalı degıl unıversıte cevresınde. 

Sahıbındende Bursa-Nılufer-Gorukle cıvarında arama yap goruceksın. Bulamazsan pm at ben bulup bırkac ılan atayım sana 

Aynen ama adamlar 1 yıllık kontrat istiyorlar :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

hacı baktım da günlük 70 150 arası değişyio. aylık da 1300 1400 arası istiyolar. tam detaylı bi araştırma yapamdım şu an hayırlı bi işe vesile olacaz da. 1 2 güne derinlemesine araştırıp bişiler bulurum. eyw saolasın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aga dalga geçmiyorum çadır kurup dışarsa kalsanız?

küfrederiz villalara kulübeden
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    hocam bizim yurtta kalabilirsiniz okulun içinde rektörlüğe bağlı iki kişilik odalar yedi yirmidört sıcak su internet aylık ikiyüzonbeş fakat yemek yok isin içinde onu da dışarıdan sipariş ediyoruz ben memnunum şimdilik
    edit : dışarıdan gelen öğrencileri kabul edip etmediği konusunda kesin bi bilgim yok : /

om mani padme hum
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 23