folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Küçültme Amelyatı ?

Burun Küçültme Amelyatı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

hoca benim bi kız arkadaş küçülttü burun farkı esprileri falan yapılıyorudu o kadar büyük burtunluydu anasını satıyım fıstık gibi oldu burnu bence operasyona gir üstelik 1-2 görüşte insan alışabiliyor yeni görüntüne

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

semptum devulasyon mu ne vardı a.q nefes alamaz oldum hepten hacı görüntü dışında sorun değilse elleme derim tekrar ameliyat düşünüyorum he bi de aklıma gelmişken burun ameliyatı için kış aylarını tercih edin diyo hastalar bi arkadaşta et büyümesi varmış sürekli çok çekti Allah yardımcısı olsun herneyse o yazını da kışını da görmüş tavsiye yani benden düşünürsen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

lan burnu bildigin kırıp yapıştıracaklar çekilirmi o

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

istatikler kadınların uzun burunlu erkekleri seksi bulduklarını söylüyor

o istatistik burnu büyük olanın pipisi de büyük olur varsayımından kaynaklı. Burnunu ufaltırken malum yer de ufalmasın iyice bir sor öğren :)

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

tatarramazan bunu yazdı:

Hocam kızlarla iletişim kuramama sorununun kaynağı burnun mu yani ?

kesinlikle değil. burnum zaten lise 2 den sonra aşırı aniden büyüme yaşadı. ondan öncede vardı bu utangaçlık ve iletişim kuramama.... hacılar büyüklüğüne ben alıştım bana göre bi problem yoktu ama felsefe hocamın attığı yumruk sonra yamuldu. hemde belirgin şekilde yamuldu. dolayısıyla çok çirkin duruyor. ayrıca yumruktan sonra 2 ay burun akıntımda kan vardı. muhtemlen çatlaktır kendi kendine gecer dedim gitmedim doktora. sonra akıntıda kan gelmememeye başladı. lakin dediğim gibi bazen burun temizliği yparken sık olmasada kan geliyor.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

git bi doktora anlas sigortaya odertirsin birazda doktora ver para tamamdir

bende sagicor saglik sigortasi var 

bi doktor bulursam bende yaptiricam

bende kafa yemistim arkadasla kavga ederken yamuldu

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Fincan bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Beyler internetten biraz arastırdım ama kesin bilgiye ulaşamadım bi sürü yolu varmıs lakin amelyat olabilecek burunları yazmamışlar :))

Mesela benim burnum çok büyük laz burnuna benzemiyo ama kemik yapısı çok büyük ve uzun.babamdada öyle genetik yani...

eli yüzü düzgün kafa biçimi iyi tertemiz bembeyaz bi delikanlıyım ama burun işi bozuyor. burnumu normal ölçülere getirtmek istiyorum. fakat burnumun kemik yapısı iri oldugundan ne gibi bi problemler çıkabilir bilmiyorum. uzman doktora görünmedim zamanım yok muayene olmaya şimdilik...

size sorum belirli bi ölçüsü varmı küçültme amelyatlarının ve parası ortalama ne kadar. Güzelleştirmek için istemiyorum sadece çok büyük küçültsünler istiyorum :S

Sana tavsiyem hic ameliyat dusunme. 3 defa burnum kirildi spordan dolayi 6 kere ameliyat oldum. Eskisinden daha beter. Birak elletme hic. Senin tercihin..

hacı sen naptn öyle o burun daha iflah olmaz tabı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 5805 Toplam Mesaj: 38