Burun Küçültme Amelyatı ?
-
hoca benim bi kız arkadaş küçülttü burun farkı esprileri falan yapılıyorudu o kadar büyük burtunluydu anasını satıyım fıstık gibi oldu burnu bence operasyona gir üstelik 1-2 görüşte insan alışabiliyor yeni görüntüne
-
semptum devulasyon mu ne vardı a.q nefes alamaz oldum hepten hacı görüntü dışında sorun değilse elleme derim tekrar ameliyat düşünüyorum he bi de aklıma gelmişken burun ameliyatı için kış aylarını tercih edin diyo hastalar bi arkadaşta et büyümesi varmış sürekli çok çekti Allah yardımcısı olsun herneyse o yazını da kışını da görmüş tavsiye yani benden düşünürsen
-
lan burnu bildigin kırıp yapıştıracaklar çekilirmi o
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
istatikler kadınların uzun burunlu erkekleri seksi bulduklarını söylüyor
-----------------------------o istatistik burnu büyük olanın pipisi de büyük olur varsayımından kaynaklı. Burnunu ufaltırken malum yer de ufalmasın iyice bir sor öğren :)
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kızlarla iletişim kuramama sorununun kaynağı burnun mu yani ?
-----------------------------kesinlikle değil. burnum zaten lise 2 den sonra aşırı aniden büyüme yaşadı. ondan öncede vardı bu utangaçlık ve iletişim kuramama.... hacılar büyüklüğüne ben alıştım bana göre bi problem yoktu ama felsefe hocamın attığı yumruk sonra yamuldu. hemde belirgin şekilde yamuldu. dolayısıyla çok çirkin duruyor. ayrıca yumruktan sonra 2 ay burun akıntımda kan vardı. muhtemlen çatlaktır kendi kendine gecer dedim gitmedim doktora. sonra akıntıda kan gelmememeye başladı. lakin dediğim gibi bazen burun temizliği yparken sık olmasada kan geliyor.
-
git bi doktora anlas sigortaya odertirsin birazda doktora ver para tamamdir
bende sagicor saglik sigortasi var
bi doktor bulursam bende yaptiricam
bende kafa yemistim arkadasla kavga ederken yamuldu
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler internetten biraz arastırdım ama kesin bilgiye ulaşamadım bi sürü yolu varmıs lakin amelyat olabilecek burunları yazmamışlar :))
Mesela benim burnum çok büyük laz burnuna benzemiyo ama kemik yapısı çok büyük ve uzun.babamdada öyle genetik yani...
eli yüzü düzgün kafa biçimi iyi tertemiz bembeyaz bi delikanlıyım ama burun işi bozuyor. burnumu normal ölçülere getirtmek istiyorum. fakat burnumun kemik yapısı iri oldugundan ne gibi bi problemler çıkabilir bilmiyorum. uzman doktora görünmedim zamanım yok muayene olmaya şimdilik...
size sorum belirli bi ölçüsü varmı küçültme amelyatlarının ve parası ortalama ne kadar. Güzelleştirmek için istemiyorum sadece çok büyük küçültsünler istiyorum :S
-----------------------------Sana tavsiyem hic ameliyat dusunme. 3 defa burnum kirildi spordan dolayi 6 kere ameliyat oldum. Eskisinden daha beter. Birak elletme hic. Senin tercihin..
-----------------------------hacı sen naptn öyle o burun daha iflah olmaz tabı