folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bütün Windows İso'ları Tek Paket - 7-8.1-10-11 - 16 GB

Bütün Windows İso'ları Tek Paket - 7-8.1-10-11 - 16 GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

32-64 Bit olarak ayrıdır. 

https://archive.org/download/windows-all-7-8.1-10-11-aio-85in-1-all-editions-x-86x-64-june-2021-pre-act/Windows%20ALL%207-8.1-10-11%20AIO%2085in1%20All%20Editions%20%28x86x64%29%20June%202021%20Pre-Act.rar

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

çizik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Dosyanın içinde tek tek iso dosyaları mı var yoksa İzmir Teknik servis gibi hepsi bir imajda mı?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Dosyanın içinde tek tek iso dosyaları mı var yoksa İzmir Teknik servis gibi hepsi bir imajda mı?

linke tıkladığımda;

Windows ALL 7-8.1-10-11 AIO 85in1 All Editions (x86x64) June 2021 Pre-Act

olarak tek bir dosya indirmeye çalışıyor. 15 küsür gb diyo. tek tek olsa tadından  yenmezdi (:

@hades_06

böyle çizik mezuları için konunun en sağ altında favori butonu var ona tıkladığımızda favorilere atıyor konuyu, favorilerde nickimizin üstüne gelince çıkan menüde "favorilerim" diye link var oraya atıyor konunun linkini. 

ajan1111 tarafından 13/Nis/25 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

izmir teknik son verisyonu elinde varmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Tek paket

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

varsa makbule geçer.

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

varsa makbule geçer.

Aynen ya

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Şu Udemy setler konusu (Şu an 87 nolu set eklendi) 100'e tamamlayayım, aklımda, bir başka kanaldan hepsini upload etmeyi planlıyorum. Sabit windows konusu olacak.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Udemy 100 tamamlandı. Şimdi verilen linki indiriyorum. İSO dosyasını rar ile ayıklamayı denerim. Ayrı ayrı ise tüm kurulumları tek tek uoload ederim.

Edit: Dosyayı indirdim. Iso dosyası çıktı. Onu da ayıkladım, yeni bir iso dosyası çıktı. Sürümler belki onun içindedir dedim, yine ayıkladım ama nafile.

Tüm sürümler tek iso içinde toplanmış. İndireceklerin bilgisi olsun.

kazasker1 tarafından 16/Nis/25 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

300-500 kb üzerine çıkmıyor indirirken drive ya da başka yere yükleyen var mı indirip. 

Toplam Hit: 715 Toplam Mesaj: 12
bi̇ll gates