Bütün Windows İso'ları Tek Paket - 7-8.1-10-11 - 16 GB
-
-
çizik
-
Dosyanın içinde tek tek iso dosyaları mı var yoksa İzmir Teknik servis gibi hepsi bir imajda mı?
-
x-files bunu yazdı
Dosyanın içinde tek tek iso dosyaları mı var yoksa İzmir Teknik servis gibi hepsi bir imajda mı?
linke tıkladığımda;
Windows ALL 7-8.1-10-11 AIO 85in1 All Editions (x86x64) June 2021 Pre-Act
olarak tek bir dosya indirmeye çalışıyor. 15 küsür gb diyo. tek tek olsa tadından yenmezdi (:
böyle çizik mezuları için konunun en sağ altında favori butonu var ona tıkladığımızda favorilere atıyor konuyu, favorilerde nickimizin üstüne gelince çıkan menüde "favorilerim" diye link var oraya atıyor konunun linkini.
ajan1111 tarafından 13/Nis/25 19:14 tarihinde düzenlenmiştir -
x-files bunu yazdı
izmir teknik son verisyonu elinde varmı?
-
x-files bunu yazdı
Tek paket
-
frekaze bunu yazdıx-files bunu yazdı
varsa makbule geçer.
-
zamazingo bunu yazdıfrekaze bunu yazdıx-files bunu yazdı
varsa makbule geçer.
Aynen ya
-
Şu Udemy setler konusu (Şu an 87 nolu set eklendi) 100'e tamamlayayım, aklımda, bir başka kanaldan hepsini upload etmeyi planlıyorum. Sabit windows konusu olacak.
-
Udemy 100 tamamlandı. Şimdi verilen linki indiriyorum. İSO dosyasını rar ile ayıklamayı denerim. Ayrı ayrı ise tüm kurulumları tek tek uoload ederim.
Edit: Dosyayı indirdim. Iso dosyası çıktı. Onu da ayıkladım, yeni bir iso dosyası çıktı. Sürümler belki onun içindedir dedim, yine ayıkladım ama nafile.
Tüm sürümler tek iso içinde toplanmış. İndireceklerin bilgisi olsun.
kazasker1 tarafından 16/Nis/25 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
300-500 kb üzerine çıkmıyor indirirken drive ya da başka yere yükleyen var mı indirip.