folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder C Serisi Mercedesden Anlayan - Güncelleme: Satış İptal

C Serisi Mercedesden Anlayan - Güncelleme: Satış İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

güncelleme: satıcı 10 km ötedeki tarcanlara gitmek istemediği için vazgeçtim.

https://shbd.io/s/nGqq5sjF
    https://shbd.io/s/6aNlL8Y4

100 bin km altı bu iki araca da gittim baktım sürdüm. 
    İlki 2021 model diğeri 2017 model.

İkisinde de değişen yok.

Bunlarda kayış mı var zincir mi var bilmiyorum olası derdi tasası bakımı vs hiç bilmiyorum. Varsa bilginiz uyarınız paylaşır mısınız?

2022 Corolla benim şuanki araç. Tahmin edersiniz ki hiç sanayi yolu düşünmeden kullanıyorum.

Yarın birini alabilirim, muhtemelen 2021 model alacağım ama uyaracağınız bi şeyler olur mu?

zeybekustasi tarafından 30/Eki/24 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

aslan besleyecek paran var mı? kedi beslemeye benzemez.
    varsa 2021 olan çok iyi duruyor, hayırlısıyla güzel günlerde binersin inşallah.
    not: paran var mı derken aylık gelir anlamında.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

motor kodunu bilen birine sormak lazım. bunlara kuş kadar motor koyuyorlar  gitmiyor sonra . konfor alacam derken deli eder .

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

motor kodunu bilen birine sormak lazım. bunlara kuş kadar motor koyuyorlar  gitmiyor sonra . konfor alacam derken deli eder .

Sürüşte dikkkatimi çeken ilk hızlanması iyi değildi. Corolla 1.5 atmosferik olmasına rağmen daha iyi kalkıyor. Mercedes kalktıktan sonra ara hızlanma keyifliydi tabi.

Benim aslında tek endişem içi dar geldi şaka gibi ama corolladan daha dar şöför tarafı. sebebi de konsolu geniş ondan herhalde.

Başka da kafama takılan bi şey yok. 

Bu arada Tarcanla 8.000 ücret istiyor. Yuh oha çüş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hevesin var kırmak istemem ama c serisi mersedesleri hiç sevmiyorum. Alan tanıdıklarımda c serisi mersedeslerinden hep memnun olmayarak sattılar. Alacak olsam eskide olsa e serisi alırdım. E serisinin yol tutuşu, süspansiyonu ve yalıtımı ayrı bir hava. C Serileri sıradan bir super b den çok da başarılı değiller.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

İkisinin de exclusive olması güzel. Amg paketler sert oluyor ve bozuk yollarda arabadan soğuyorsun.

2021 olan araç w205fl olarak geçiyor ve mercedes motorlu versiyondur.

2017 olanın kasa kodu w205 tir ve piyasada renault motorlu mercedes diye geçenler bunlardır. Bluetec.

Yakıt olarak ikisi de az-orta yakar. W205fl 9 ileri, w205 7 ileridir. 

C serisi dizellerde adblue kaynaklı nox sensör arızası sıkça karşılaşılan durumdur. Bunun çözümünü adblue iptaliyle yapıp memnun olan da var hiç yanaşmayın diyen de var. Adblue sorununu kronik sayabiliriz.

İki araçta da panaromik açılır cam tavan var. Bunlar genelde ayak kırar. Çözüm olarak plastik ayakları metalle değiştiriyorlar.

Piyasada denk geldiğim kadarıyla hava hortumu yırtılma sorunu da var. Ama bunun çözümü basit: daha dayanıklıları satılıyor alıp kendin bile değiştirebilirsin.

Yetkili servis maliyetleri mercedeste pahalı gelecektir. Ki 2021 model olan aracın garantiden düşmemesi için yetkili servis bakımı mecburi oluyor. 

Ve ekspertizden önce mutlaka ruhsat sahibi ile mercedes bayisiyle iletişime geçip aracın kayıtlarına mutlaka bakın. 

Şu anlık aklıma gelenler bunlar. İkisi arasında seçimimi w205fl den yana kullanırdım. Bunlardan başka bu fiyat bandında c serisi bakacak olsam c180 ya da w205fl 4matic benzinli bakardım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hevesin var kırmak istemem ama c serisi mersedesleri hiç sevmiyorum. Alan tanıdıklarımda c serisi mersedeslerinden hep memnun olmayarak sattılar. Alacak olsam eskide olsa e serisi alırdım. E serisinin yol tutuşu, süspansiyonu ve yalıtımı ayrı bir hava. C Serileri sıradan bir super b den çok da başarılı değiller.

Yok hevesim kırılmaz E serisinde 2017 modele düşmem gerekiyor arabalar güzel okey ama 2 sene sonra 10. senesi oluyor... sıkıntılı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-enterprise-2.el-den-2021-mercedes-benz-amg-20-kdv-1207170453/detay

Bunun aynısından var bir arkadaşta hocam, sana satalım.

160hp olan modelleri sorunsuz. Merso değer kaybetmez, her türlü gideri var.

Yaşından ötürü exclusive almamanı öneririm.

Çok farklı arabalara binme imkanım oldu. C serisi mercedes hakkında kötü konuşanları pek anlayamıyorum. Ben gayet memnun bir şekilde 100.000km kullandım. Bizim bir personelde var o 100.000km'den fazladır biniyor.

Yol tutuşu vs olarak ta çok başarılı.

Kaan tarafından 29/Eki/24 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    cicosz bunu yazdı

İkisinin de exclusive olması güzel. Amg paketler sert oluyor ve bozuk yollarda arabadan soğuyorsun.

2021 olan araç w205fl olarak geçiyor ve mercedes motorlu versiyondur.

2017 olanın kasa kodu w205 tir ve piyasada renault motorlu mercedes diye geçenler bunlardır. Bluetec.

Yakıt olarak ikisi de az-orta yakar. W205fl 9 ileri, w205 7 ileridir. 

C serisi dizellerde adblue kaynaklı nox sensör arızası sıkça karşılaşılan durumdur. Bunun çözümünü adblue iptaliyle yapıp memnun olan da var hiç yanaşmayın diyen de var. Adblue sorununu kronik sayabiliriz.

İki araçta da panaromik açılır cam tavan var. Bunlar genelde ayak kırar. Çözüm olarak plastik ayakları metalle değiştiriyorlar.

Piyasada denk geldiğim kadarıyla hava hortumu yırtılma sorunu da var. Ama bunun çözümü basit: daha dayanıklıları satılıyor alıp kendin bile değiştirebilirsin.

Yetkili servis maliyetleri mercedeste pahalı gelecektir. Ki 2021 model olan aracın garantiden düşmemesi için yetkili servis bakımı mecburi oluyor. 

Ve ekspertizden önce mutlaka ruhsat sahibi ile mercedes bayisiyle iletişime geçip aracın kayıtlarına mutlaka bakın. 

Şu anlık aklıma gelenler bunlar. İkisi arasında seçimimi w205fl den yana kullanırdım. Bunlardan başka bu fiyat bandında c serisi bakacak olsam c180 ya da w205fl 4matic benzinli bakardım. 

Öncelikle detaylı açıklama için teşekkür ederim. Nox sensörü hatası baktığım çoğu mercedeste vardı gerçekten. Üst camı açacağımı çok sanmam. Ruhsat sahibi ile mercedese gidip bakmak isterdim ama satan kişi galeri. Galericilerle konuşmak onları bir şeye ikna etmek zor. Yine de şansımı denerim.

zeybekustasi tarafından 29/Eki/24 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

+1 kesinlikle 2021 c alacağınıza 2017 e kasa alın ama onlarda da direksiyon pompası arızası var kronik ona dikkat edin alırken bi ustaya gösterin 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

+1 kesinlikle 2021 c alacağınıza 2017 e kasa alın ama onlarda da direksiyon pompası arızası var kronik ona dikkat edin alırken bi ustaya gösterin 

Bu yorumları görünce iyiki corolla almışım diyorum :)) 70.000 Km yol yaptım 1 kere bakım hariç sanayiye gitmedim. Aynı performans devam ediyor meret. 

Toplam Hit: 2120 Toplam Mesaj: 33
mercedes mercedes