folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !

Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Sosyalizm ve sonrası komünizm yapısı itibari ile kahraman barındırmaz.Sosyalizm yapısal anlamda kahramansız olmalı ki geniş kitleler sahışlar ile tatmin olup en temel yapısı ve sürekliliginin olmazsa olmazı dinamigini kaybetmesin.Eger kaybederse barutsuz silaha benzer.Sosyalizme ve komunizme karsıt olanlar bu sekilciligi eleştirmek yerine el üstünde tutmalı ki günü gelip silah kendilerine dogrultuldugun da ateş almasın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sosyalizm ve sonrası komünizm yapısı itibari ile kahraman barındırmaz.Sosyalizm yapısal anlamda kahramansız olmalı ki geniş kitleler sahışlar ile tatmin olup en temel yapısı ve sürekliliginin olmazsa olmazı dinamigini kaybetmesin.Eger kayberde barutsuz silaha benzer.Sosyalizme ve komunime karsıt olanlar bu sekilciligi eleştirmek yerine el üstünde tutmalı ki günü geldigin silah kendilerine dogrultuldugun da ateş almasın.
    -----------------------------

valla hocam yanlış anlamayın ben bu konularda biraz cahilimdir.Ama artık şunu istiyorum bi koministten;

Türkiye için bu zararlı olacaktı biz bunu yaptık yararlı hale geldi veya biz bu vatan şunu yaptık desinler..Ama yok malesef.. Madem kominizm iyi birşey neden öcü gibi bakıyor buna insanlar? Neden ben solcuları sağcılarla didişmekten başka bir şey yaparken görmüyorum? Adamların yazdıkları kitaplara bakıyorum eşitlik diyen adam tarafsız davranmamış bu nasıl iş? metin göktepenin hayatını okuyorum adam solcu diye ölmüş kitapta alttan alttan solculuğu met etmişler neden tarafsızlığı beceremiyor bu adamlar ? Yav hocam en kestirmeden bana bu kominiztmin elle tutulur bir yanını gösterin

Hee benim amaçlarım var gerçekleşmesede bu uğurda savaşırım vicdanım rahat eder diyene eyw..

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 5042 Toplam Mesaj: 33