Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...
-
Geçen yıl ygs de olmadımı bu google olayı. Modmedyan araması yapıldı sınavdan saatler önce. Arkadaşlarıma mesaj gelmişti. Kaynak Fem hocaları sınavda mod medyan varmış diye. Hatta bizim dershanede bile ne hikmetse mod medyan anlattılar. Hocalar bile bir yerden duymuştu bu olayı. Ama herkes konu zannediyordu oysa şifre şıklardaydı. Lanet ediyorum hala o güne. Şimdi kazandığım bölüme şaibeyle geldim. Ama unutacağım elbet birgün bu olanları.
-
her sene olan bir şey artık.
orda bir bıyıklı var o bıyıklının kim olduğunu biliyoruz kime hizmet ettiğini biliyoruz.
cemaat evlerine 2 gün önceden soruların servis edildiğini bilmeyen varmı ?2 dakika adam olun
-
artık ülke yaşanılacak halde değil.her kurumda yolsuzluk,torpil,sahtekarlık.. güneydoğuda çoğu okulda arama fln yapılmamış(cep telefonu sokan sokmuştur.),adamlar kendi silgileriyle kalemleriyle ellerinde poşetlerle girmişler,ilk 90 dk çıkılmaz kuralına uyulmamış..ee ne anladım bu kurallardan?ben de amını siktiğimin kurşun kalemini açmak yerine uclu kalemle girseydim?
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------ben olayı çözdüm gibi kendimce.. bu pkk yandaşı ajans bazı adamlar tutup sınava sokmuş, soruları hafızalarına aldırtmış ve erken çıkmıştır, ondan sonra bunları
bilgisayara geçirip çıktılarını alıp fotkopisini çekmişler.. ondan sonra scanner de taratıp internete vrmişler.. bundan sonra o beyaz zambak mı ne o yayın evi bunları
tekrar güzelce yazarak sitelerine koymuşlardır..
bu ajansn yaptığı iş ortalığı karıştırmak bence, güzel bir oyuna benziyor... çünkü sorular ilk o ajanstan çıktı, içeride fotoğraf çekmek imkansız bildiğim kadarıyla
cihazlar ellerinden alınıyor zaten ösym den gelen açıklamada da türkçe diye bir dersin olmadığı ama o fotokopide türkçe yazılmış.. şahsi kanaatim daha önce olan
ya da olması muhtemel kopya olaylarının etkisini kullanarak ortalığı karıştırmak, kargaşa çıkarmak.. tabii yanılyor olabilirim ama biraz düşününce bu yola çıktım
not: bunlar şahsi fikrim, yanılıyor olabilirim de :) ekstra bir bilgim yok..
-----------------------------Dediklerine katılmamak mümkün değil, sınava girenleri bırakın öğretmenler bile yapmış olabilir bunu. Sempatizan bi sürü insan var, adam telefonu ile çeker internete istediği gibi yükler.Yada yükletir..
-
ya arkadaslar bu soruların üzerinde durmaya çok gerek yok ki..mantıklı düşünsenize 81 ilde sınav yapılıyor..her gözetmen özel seçilmıyor ki?? gözetmenlerin bir
tanesi muhtemelen bir tanıdıgının resim çekmesine yada bir şekilde çoğaltmasına izin verdi olay bu..
asıl önemli olann "zımbalı kagıtta ortaya cıkan sorular var koyu renkli kagıtta görünen sorular "<< bunların nasıl servis edildiği önemli..
-
gitti umutlar ya hala çalınmadı diyenler var yazık be insan bunu sölerken utanır
bidefa sınav soruları çalınmasa bile yayınlanması yasak saat içerisinde adam delikanlı gibi yayınlıyor ozaman sen ne s*ke yarıyon nie sen soruları yayınlamıyonda başkasından ögrenıyoruz netleri osym memurlar.net beyazkalemle osym nın orjınal sorularını nasıl karşılaştırabiliyor kimden temin ettiler sac ayagın biride o
baş etmek imkansız böle bişe olmaz Allah topunun belasını versin.
bırakın bu ezberleme ihtimalini ya adamın işi gücü yok 57 sap sınava girecek 1 er soru ezberlicek sırf ösyme soruları açıklamadan biz açıklayalım reklam yapalım
daha önceki yıllar niye gelemedi bu taktik bu kurumların aklına ?? sıkardı demi yayın izni kalmadan afişe etmek şimdilerde serbest babam sorular servis ediliyor babalar gibi noldu yakalayıp attılarmı içeri beyazkalem yöneticilerini ?? yok -
Ülkede kalıp savaşasım var bu halk için..
Ama düşünüyorum da zamanında o kadar insan heder etmiş kendini bu millet için fakat pek bi bok değişmemiş.
Atatürk gibi bir adamın harcandığı bir ülkenin insanından pek bi bok beklenemez artık.
En uygun fırsatta götü kurtarmaya bakacağım.
Ama hep içimde bir ukte kalacak.
Bu kadar yapılanlara, bu kadar kahramanlığa ben de mi sırt çevireceğim diye..
Sanki ihanet etmiş gibi olacak..
Çok zor bazı şeyler.