folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Mw3 Çıktı Mı?

Call Of Duty Mw3 Çıktı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

sistem çalışma özellikleri varmı acep

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:
    -----------------------------

Suggested system requirements:
    Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 8800 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, Internet connection.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Meraclitus bunu yazdı:

Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 8800 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, Internet connection.

Eyv. Hoca yeni bi pc toplamanın zamanı gelmiş benim ki ancak call of 4 ü kaldırıyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

Meraclitus bunu yazdı:

Eyv. Hoca yeni bi pc toplamanın zamanı gelmiş benim ki ancak call of 4 ü kaldırıyor :)

bakalım benimki 'low'da kurtarır gibi 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

black ops açılıyordu fakat kapatıyordu kendini bazı bölümlerde o yüzden sinir olup oynamamıştım buda öylemi bilgilendirin

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben sabahtan beri oynuyorum :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

1 saattir felan oynadım. gayet iyi olmuş. BF den daha zevkli bence. atma sorunu felan yok. ayrıca mw2 yi çalıştıran pc nin bu oyunu da rahatça çalıştırıcağını düşünüyorum. kasadan gelen ses yükselmedi bile. oysaki bf de kasa havalancak gibi olmuştu.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

1 saattir felan oynadım. gayet iyi olmuş. BF den daha zevkli bence. atma sorunu felan yok. ayrıca mw2 yi çalıştıran pc nin bu oyunu da rahatça çalıştırıcağını düşünüyorum. kasadan gelen ses yükselmedi bile. oysaki bf de kasa havalancak gibi olmuştu.

süper bir haber hocam :D çekeyim bir ara

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

ben torrent çekiyorum 900 le iyi gidiyor bakalım nolcak

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

Zaten bildiğim kadarıyla oyun mw2 ile aynı grafik motorunu kullanıyor.Sadece üstünde biraz optimizasyon yapmışlar.

BF3'te son grafik oynarken odada kalorifer yakmıyorum zaten :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5552 Toplam Mesaj: 38