Call Of Duty Mw3 Çıktı Mı?
-
sistem çalışma özellikleri varmı acep
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------sistem çalışma özellikleri varmı acep
-----------------------------Suggested system requirements: Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 8800 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, Internet connection. -
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------Suggested system requirements: Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 8800 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, Internet connection.
-----------------------------Eyv. Hoca yeni bi pc toplamanın zamanı gelmiş benim ki ancak call of 4 ü kaldırıyor :)
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------Suggested system requirements: Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 8800 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, Internet connection.
-----------------------------Eyv. Hoca yeni bi pc toplamanın zamanı gelmiş benim ki ancak call of 4 ü kaldırıyor :)
-----------------------------bakalım benimki 'low'da kurtarır gibi
-
black ops açılıyordu fakat kapatıyordu kendini bazı bölümlerde o yüzden sinir olup oynamamıştım buda öylemi bilgilendirin
-
Ben sabahtan beri oynuyorum :)
-
1 saattir felan oynadım. gayet iyi olmuş. BF den daha zevkli bence. atma sorunu felan yok. ayrıca mw2 yi çalıştıran pc nin bu oyunu da rahatça çalıştırıcağını düşünüyorum. kasadan gelen ses yükselmedi bile. oysaki bf de kasa havalancak gibi olmuştu.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------1 saattir felan oynadım. gayet iyi olmuş. BF den daha zevkli bence. atma sorunu felan yok. ayrıca mw2 yi çalıştıran pc nin bu oyunu da rahatça çalıştırıcağını düşünüyorum. kasadan gelen ses yükselmedi bile. oysaki bf de kasa havalancak gibi olmuştu.
-----------------------------süper bir haber hocam :D çekeyim bir ara
-
ben torrent çekiyorum 900 le iyi gidiyor bakalım nolcak
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------1 saattir felan oynadım. gayet iyi olmuş. BF den daha zevkli bence. atma sorunu felan yok. ayrıca mw2 yi çalıştıran pc nin bu oyunu da rahatça çalıştırıcağını düşünüyorum. kasadan gelen ses yükselmedi bile. oysaki bf de kasa havalancak gibi olmuştu.
-----------------------------Zaten bildiğim kadarıyla oyun mw2 ile aynı grafik motorunu kullanıyor.Sadece üstünde biraz optimizasyon yapmışlar.
BF3'te son grafik oynarken odada kalorifer yakmıyorum zaten :D