Çamaşır Makinesi Tavsiyesi
-
SaviorAngel bunu yazdı
Hocam bosch 9 kg aldık çok memnunuz baya uyguna almıştık 3 sene önce falan
bosch ürünlerine bakmanı şiddetle tavsiye ederim
ürün az içine girmiş diye değişim yaptılar kurulumda
Bosch +1 kendim de kullaniyorum ama asil onemlisi eskiden yurtta vardi, kendisini sandalye ve masa olarak kullanan 150 kiloluk ablalara, nasilsa kapagi acmayi beceremeyip bicak sokanlara ragmen en bozulmayanlar boschtu.
-
dayrekt mayrekt geç hocam hepsi katolog ve göz boyama..
yıllardır bizim evde arçelik var o kadar öğrenci evi ve yurdunda ömrüm geçti.
alacağın makinede bakman gereken şeyler bellidir. programların özellikleri mesela her programa ön yıkama olmaz
her derecede ön yıkama olmaz fazla su alımı ayarı vs
diğer yandan 7kg makine her işini görür bizim evde en büyüğü var tamamen saçmalık 10 liralık dışarıda yıkatacağın battaniyeyi
evde yıkayıp tasarruf edecem ümidiyle makineyi sikip atanlardan olmamak gerekir sonra 300 lira masraf çıktı derler tabi çıkar :D
-
Altus diye bi marka var fiyat performans olarak iyi görünüyor, servisini vestel yapıyormuş, var mı kullanan?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Altus diye bi marka var fiyat performans olarak iyi görünüyor, servisini vestel yapıyormuş, var mı kullanan?
altus arçeliğin alt markası servisine arçelik bakıyor .
-
adeleks bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Yanlış biliyor olabilirim. Altus ürünleri nasıldır?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Valla 7 yıldır kullanıyoruz. Aramız gayet iyi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıadeleks bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Yanlış biliyor olabilirim. Altus ürünleri nasıldır?
evde altus ürünü olarak sadece derin dondurucu var 3 sene önce falan bimeksten almıştım bi arızası olmadı şükür diğer ürünlerini kullanmadığım için bilgim yok hocam
-
Olm telefon markasından çamaşır makinası mi alınır amk?
Gidin boşh alın rahat edin. Kim hangi alanda profesyinellesmis ise o markaya yönelin. Ben tüm evi boşh ile dizdim şükürler olsun hiçbir problem yok. Profilo boşh Siemens 3u de güvenle yıllarca kullanılır
-
Konu da bahsettiğimi değil de bunu aldım. Kapağı siyah gözüküyor ama beyaz aslında. Valide acayip memnun. Sesin S'si yok aq makinada. Bizim evin beyaz eşyaları a'dan z'ye yıllardır arçelik'ti. Değişiklik iyidir. Teknolojiye ayak uydurmak daha iyidir. Bu kadar sığ bakmayalım olaylara arkadaşlar. Litfenn
-
Bosch un buzdolabını 6-7 sene evvel 2.500 liraya aldım, çok memnunum ancak şu an da bi çamaşır makinesine 2,5 - 3 bin verecek kadar durumum yok. O yüzden ucuz yollu sıkıntı çıkarmayacak bi model arıyorum. Tek başımayım 2-3 haftada bir çamaşır yıkasam bile yeterli olur.
Ayrıca makine alırken özellikle şuna bak diyeceğiniz özellikler nelerdir?
mesela en az a++ olsun, en az 7 kg olsun, şu program olsun vs. gibi?