Cambly Tarzı İngilizce Konuşma Programı English Ninjas Faydalımı?
-
Merhaba arkadaşlar bugün English ninjas diye bir ingilzice konuşma sitesine üye olmak istiyorum üyelik paketlerinde
günde 10 dakika 5 gün aylık 116,64
günde 10 dakika 3 gün aylık 95,04 liraya geliyor
sizce ingilizcemi geliştirmek için bu programa üye olmalımıyım cambly tarzı bir uygulama bu.
Bu tarz uygulamaları kullanıp ingilizcesini geliştirebilen insanlar varmı aranızda?
Yardımcı olursanız sevinirim.
https://englishninjas.com/tr/student/subscription
Tekkeli tarafından 04/Tem/20 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhaba
Gramer ve kelime ezberin nasil? -
Ben haftada en az iki gün yabancı bir firma ile toplantı yapıyorum. Bence süreler çok az. Ama tabiki İngilizceni geliştiriyor. Sadece kısa vadede çok bir şey bekleme bence, uzun vadede işe yarayabilir.
Bence pahalı ama...
-
Bende çok araştırıyorum TL'ye dönünce fiyatlar uçuyor. Tabiki değer ama para yok :)
-
Antikky bunu yazdı
Merhaba
Gramer ve kelime ezberin nasil?ingilizce seviyem pre intermediate'dan bşraz daha fazladır ama ben en az upper intermediate olmak istiyorum
-
TeRRoR bunu yazdı
Bende çok araştırıyorum TL'ye dönünce fiyatlar uçuyor. Tabiki değer ama para yok :)
fiyatı cambly'nin yarısı o yüzden ucuz geldi bana
-
Tekkeli bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Merhaba
Gramer ve kelime ezberin nasil?ingilizce seviyem pre intermediate'dan bşraz daha fazladır ama ben en az upper intermediate olmak istiyorum
upper olmak birşey degilki o halde. 1 haftada olursun
-
cmonn, this is free! Dont forget to give me the fucking +rep!
-
ilteris bunu yazdı
cmonn, this is free! Dont forget to give me the fucking +rep!
terazinin tozunu aldım
-
Takipteyim discord olan link nedir ilteris hocam?
-
bu tarz seylere neden para verilir ki anlamadim..
Birazcik kafanizi calisitirin :) anadili ingilizce olan biriyle sohbet etmek elbette iyidir ama belli bir süre buna gerek yok.. Internette yiginla ingilizce ögrenen yabancilar var, onlarla iletisim kurup pratik yapin. Skype ya da whatsapplarini isteyin ara ara konusun.. Böyle böyle gelistirin kendinizi.. Ben hatirliyorum da üniversite zamaninda ekvatorlu biriyle skype üzerinden konusmustum baya bi heyecanlanmistim. Ingilizcesi benimkinden iyiydi ama aksan cok kötüydü, zar zor konustum.. Daha sonra erasmus macerasi baslayinca daha cok pratik yapma sansim oldu. Ama aklim olsaydi gitmeden cok önce böyle yabancilarla pratik yapardim..Anadili ingilizce olanlarla da yapabilirsiniz.
Tandem uygulamalarina, sitelerine vs bakin.. Sizin anadilinizi ögrenen ve anadili ingilizce olan kisileri bulun, onlar sizinle ingilizce pratik yapsinlar siz de türkce.. 10 dk ile olacak is degil..
Her gün bir konu belirleyip o konuyla ilgili sohbet edin, siyaset olur din olur futbol olur, korona olur..Okudugunuz kitap olur, izlediginiz filmler diziler olur. Konulardan bol yok.. Konusmadan önce konusma kaliplari hazirlayin, yeni kelimeler ögrenin ve karsidaki kisiye bu kelimeleri anlatin. Cesitli oyunlar oynayin vs :) Her sey sizin kabiliyetinizle, hayal gücünüzle ve hevesinizle ilgili..