Ccleaner Gibi Programlar Gerçekten İş Yapıyor Mu ?
-
Bilgisayara veya mobil telefona kurulan ccleaner - glary - advanced systemcare gibi temizlik programları gerçekten iş yapıyor mu ?
Kullanıyor iseniz ne önerirsiniz ?
-
Bilgisayarda cc yıllardır kullanırım yanlışını görmedim. Gözle görülür bişey olmasa da temizlediğine inanıyorum. Telefonlarda ise nedense gereksiz buluyorum. Xiaomi zaten sağa sola kısayol koymuş nalet bi temizlikçisi var hep karşımda.
-
ccleaner gayet iyiydi ama fud cikinca nsa a ait kaldirdim artik cleanmgr devam :) saka saka nsa dogruda hala kullaniyorum
-
Glary yi sorunlu bilgisayarlarda kullanıyorum. Kayıt defteri düzenleme çık başarılı buluyorum.
Açılış hızlandırma içinde iyi.
Ccleaner ve USB disk security çok yararlarını görmesemde format attığım tüm bilgisayarlara driverdan sonra mutlaka kurduğum 3 programdan 2 si :p diğeri winrar :)
-
Ccleanerda zararlı yazılım tespit ediyor virüstotal
CleanMaster dı sanırım bunu kullanıyorum, evet disk tem temizliği vs bende işe yarıyor. İşimi fazlası ile görüyor
-
pcde ccleaneri heralde 10 12 yıldır kullanıyorum. aşığıyım. bir de auslogics boostspeed.
-
Telefonda gereksiz gibi geliyor. Bilgisayarda wise care 365 kullanıyorum
-
Combofix gibisi daha gelmedi. Pc yavaşlayınca çakıyordum bi combofix ışık hızına ulaşıyordu kendine geliyordu alet. Win10 uyumlusunu çıakrmadılar henüz, keşke çıksa.
-
DadasAdam bunu yazdı
Combofix gibisi daha gelmedi. Pc yavaşlayınca çakıyordum bi combofix ışık hızına ulaşıyordu kendine geliyordu alet. Win10 uyumlusunu çıakrmadılar henüz, keşke çıksa.
o efsane ya :D
-
cybermole bunu yazdı
ccleaner gayet iyiydi ama fud cikinca nsa a ait kaldirdim artik cleanmgr devam :) saka saka nsa dogruda hala kullaniyorum
Hayda. Kullanmasakso mu :(
-
DadasAdam bunu yazdı
Harbi muadili yok mu hala. Bayagi cikar diye beklemistim ama simdi okuyunca fark ettim komple unutmusum krali.