Çekilmiş En Net Ufo Görüntüsü
-
dünya disi yasami reddetmenin dantellüektellik oldugu sananlar var
kesin söminenin basinda elinde sarap ve sigarasida vardir.
bi elaman vardi global anons falan diyodu
görünmüyo bilen varmi canlimi banlimi?
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Americanın New Mexico Eyaletine bağlı Roswell Kasabasında çekilen bu videı herkesi şok etti ...miş
http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/iste-en-net-ufo-goruntusubuda başka bir link
http://www.airporthaber.com/en-net-ufo-goruntusu-38174h.html
-----------------------------
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------ben inanıyorum, teknojinin bir noktadan sonra bu kadar ilerlemesi mantık dışı.
bir insan evladının ilk işlemciyi tasarlayabileceğine inanmıyorum, tasarlanırdı ama bu kadar küçük ve hızlı değil. interneti de bir insan evladı bulamazdı.
zaten hepsi askeri projelerden çıkma teknolojiler. Kesinlikle vakti zamanında uzaydan düşen bir cisimle çıktı hepsi
benim düşüncelerim bu yönde, saçma gelebilir ama bence böyle :)
not: bu video için konuşmuyorum, bu fake belli.
-----------------------------hocam kusura bakma ama hayatımda duyduğum en saçma teori... senin teorine bakarsak ampulü Edison'da bulamazdı...
(yanlış anlaşılmasın sana karşı art niyetli yazmadım bu mesajı, seni tanımıyorum ama düşüncen çok saçma geldi belirtmek istedim)
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------transformers'ı fazla izlemişsin gibime geldi bu konuşmadan.
ama doğruları söylüyor olabilirsin.
seninle aynı düşüncedeyim insan oğlunun aniden bazı şeyleri keşfetmesi ilginç geliyor banada.
benim fikrim ise dünya dışı yaşamın var olduğu ve dünya liderlerinin gayette bunun farkında oldukları fakat dünya ekonomi ve düzeninin bozulmaması için bunu bizlerden gizlediklerini düşünmekteyim.
açıkçası bir dünya lideri olsanız ve elinizde ekonomi ve düzeni değiştirecek bir teknoloji olsa kendinize saklamaz mıydınız ki ?
-----------------------------hocam aniden ne icat edilmiş? yer çekimi aniden farkedilmiş ama yerçekimi bir icat olmadığından dolayı farkedilen şeyler aniden olabilir ama icat dediğiniz şey aniden olmaz ki... rastlantısal olabilir ama yinede aniden olmaz... banada bu düşünceleriniz ilginç geliyor.
dipnot. ufolara inanmıyor değilim ama inanıyorda değilim fakat ben o canlılardan biri olsaydım ve o derece bir teknolojim olsaydı dünya gibi ilkel bir gezegene sadece ihtiyaçlarımı gidermek için gelirdim... evcil hayvan gibi bizi besleyeceklerini arkadaş olacaklarını sanmıyorum, etimizden sütümüzden faydalanırlar heralde çünkü evrenin yasası bu, güçlü güçsüzden faydalanır.. bizim hayvanlardan faydalandığımız gibi
-
http://img214.imageshack.us/img214/6660/uzaylimustafatopaloglua.jpg
uzaylıların var oldugunu belgeyelen bir resim :D
-
saZan.avi
lan bunu hep yazmak istemişimdir :D
-
Yabancı bir haber kaynağı var mı?Hep oralarda görülür bunlar.Ama bir tek mynette haber olur.
-
en neti bu
-
insan oglu 4000 seneden fazladır var ama hicbiri bu 20.yüzyülda bu kadar ilerleyemedi bariz acık 4000 senedir yapamadıklarını 100 senede mi yapcaklar güldürmeyin beni .d ya kutsal bi varlık yada ufo buna bi isim koymak size kalmış cünkü şuan evimizde cebibimizde olan şeyler insan işi olmadıgı belli cünkü insan oglu ne bunları üretebilcek zekada nede rüyasında görebilir Eger mantikli düşününce cok mantıklı geliyor .d biraz karışık oldu k.bkmayın
-
benim pipimin kafası da bağzı uzay araçlarına benziyor :D