Cem Yılmazın Yeni Filmi Hakkında Düşünceleriniz ?
-
ALİ BABA VE 7 CÜCELER
Renard tarafından 02/Eki/15 19:08 tarihinde düzenlenmiştir
bu adam neden böyle değişik :) -
Gora ve Yahşi Batı filmleri harici diğer filmleri açıkçası tırt bu adamın.
Edit : Ahaha siktir lan Cem Yılmaz M-16 piyada tüfeği tabanca gibi tek elde sıkıyor.
mkyb tarafından 02/Eki/15 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Pek yakında gibi olmasın da
-
pepsiden yine para tırtıklamak için yaptığı filmlerden biri gibime geldi :)
-
Bu arada bu filmi hangi kameralarla çekmişler bilmiyorum ama çok temiz görüntüsü var.
-
Pek yakinda bence espiri kalitesi en yuksek filmlerinden biri. Trit olarak anilmasi sasirtti beni. Komedi turkiyede sahan gokbakar tarzi tek elindr olmadigi icin mutluyum
-
x oksijen bunu yazdı
Pek yakinda bence espiri kalitesi en yuksek filmlerinden biri. Trit olarak anilmasi sasirtti beni. Komedi turkiyede sahan gokbakar tarzi tek elindr olmadigi icin mutluyum
yapmayın olum böyle şeyler ya bırakın entelliği, pek yakında ruhsuz bi filmdi espirileride abartılacak gibi değildi adam resmen hatun düşürmek için yapmış o filmi. bu filmdeki kıvırcık karakteride banka reklamlarında canlandırdığına benziyo pek beğenmedim. fragmanda bahriyeli kel cem yılmaz vardı ya işte o karakterle gelsin canımızı yesin. ama bu olmamış ama gidecez mike mike yok çünkü başka film.
-
x 4Senarist bunu yazdıx oksijen bunu yazdı
yapmayın olum böyle şeyler ya bırakın entelliği, pek yakında ruhsuz bi filmdi espirileride abartılacak gibi değildi adam resmen hatun düşürmek için yapmış o filmi. bu filmdeki kıvırcık karakteride banka reklamlarında canlandırdığına benziyo pek beğenmedim. fragmanda bahriyeli kel cem yılmaz vardı ya işte o karakterle gelsin canımızı yesin. ama bu olmamış ama gidecez mike mike yok çünkü başka film.
Pek yakında filmi bildiğin uzun metrajlı Pepsi ve Turkcell reklamı.
-
Olmuyor işte zorlamaya gerek yok, bırak artık bu sinema işini cem yılmaz,
-
beğenen var ki yapmaya devam ediyor adam, kasmayın
edit: yanlış anlamaya mahal vermemek adına, ben de beğenenlerin içinde yer alıyorum
YekteranBaymedir tarafından 02/Eki/15 18:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Mevzu beğenmeyse gideri var hocam Tr de Recep Ivedik bile zirveye oynuyordu bi aralar ki çokta farkları yok kanımca