Cep Tel Aranıyor - Tuşlu Whatsapp Wifi
-
başlıkta herşeyi açıkladım yanlışlıkla :P
en ucuzundan tercihen tuşlu tel düşünüyorum. ikinci tel olarak kullanılacak. mutlaka whatsapp olmalı. facebook falan bonus olur, çok da gerek yok. nokia ashalar varmış galiba. ama sıkıntılı diyenler de çok olmuş yorumlara baktığımda. blackberryler ise istememe rağmen bb paketi almak gerektirdiğinden soğuk baktığım cihazlar. OS önemli olmamasına rağmen akıcılık ve hız önemli. alt seviye bi tel alıp yavaş olmasına katlanamam yani.
bildiğiniz özellikle kullanıp memnun kaldığınız böyle teller var mı?
-
Lumia 520 kovala hocam. Tuşlu değil ama kasma vs olmadan işini görür.
-
mkyb bunu yazdı
Lumia 520 kovala hocam. Tuşlu değil ama kasma vs olmadan işini görür.
olabilir, 250 falan diyor. aslında 100-200 aralığında düşünüyordum. 200ü geçtikten sonra 700lere de çıkar iyi birşey alırım. ama bu 520 iyi gibi. ucuz ikinci el bulurum belki.
-
-
n72 tuşlu telefonlar arasında eniyisi denebilir whats app facebook wifi 100 tl ye alabilirsin.
-
E71, king telefondur.
-
-
Al bi iPhone 3G kafan rahat olsun madem whatsaap facebook kullanıcaksın en stabil cihaz ne işin var nokia ile mermi gibi cihaz apple her zaman iyidir çok kasmaz
-
200 liradan 700'e nasıl atladın merak ettim. Nokia'nın eski Symbian telefonları akıllı telefona alışmış adamı bıktırır hiç bulaşma. Hele ki o bastırmalı dokunmatik off düşman başına.
Bu arada yanlış bilgi vermeyelim iPhone 3G işletim sistemi sürümünden dolayı şuan kameralı Nokia 3310 gibi. WhatsApp vs hiç bi bok yüklenemiyor.
mkyb tarafından 06/Ara/15 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
200 liradan 700'e nasıl atladın merak ettim. Nokia'nın eski Symbian telefonları akıllı telefona alışmış adamı bıktırır hiç bulaşma. Hele ki o bastırmalı dokunmatik off düşman başına.
Bu arada yanlış bilgi vermeyelim iPhone 3G işletim sistemi sürümünden dolayı şuan kameralı Nokia 3310 gibi. WhatsApp vs hiç bi bok yüklenemiyor.
şöyle ki lenovo 7000 benim işimi fazla fazla görüyor. hatta hayallerimin ikinci telefonu f/p itibariyle. ilki xperia z3 merak eden olursa. yani demem o ki ya ikinci tel olarak ucuz bişey alıcam ama whatsappımı da kullanmak zorundayım, ya da basıcam parayı her işimi görcek lenovo alıcam. ama lenovoya kadar çıkmak istemiyorum şu an maddi durum sebebiyle.
-
gurkanilgar bunu yazdı
Al bi iPhone 3G kafan rahat olsun madem whatsaap facebook kullanıcaksın en stabil cihaz ne işin var nokia ile mermi gibi cihaz apple her zaman iyidir çok kasmaz
kasmaz mı 3g? whatsapp ağır değil gibi gelebilir ama yıllar geçtikçe gelen güncellemeler ile en hafif dediğimiz uygulama bile kasabiliyor.