Cep Tel. Mesajları
-
Arkadaşlar bazen öyle mesajlar geliyo ki silmek istemiyorsunuz, gülüyor, duygulnıyorsunuz.Eğer size de geliyorsa lütfen yazın.İlki benden:
Hatırlarmısın küçükken beraber gezer, trene binmeyi çok severdik....Ben camda g.tumu sen de kafanı çıkarırdın, herkes bizi ikiz kardeş zannederdi. -
eve...dogru..bakın bide şuna..
Hoşlandıgınız ama ..kemediginiz biri mi var ??? Gizli hayran yazıp adını ve telefonunu 3169 a gönderin..Sizin yerinizebiz ..keriz. .ikcell -
sert unsuz harıkasın....
supeeerrrrrrrr!!!! -
biz birbirimize dönmüs iki ayna gibiyiz.içimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz...
-
artik fosil olmus birsoz ama ilk okudugumda cok gulmustum.
" gecen gun bogazda toplu resim cekinecektik sen yoktun bizde top suz cekindik"... -
birgün yavru maymun annesine sorar anne biz neden bukadar çirkiniz diye? o da derki biz halimize şükredelim bu mesajı okuyanı görsen
-
bende her zaman bu 2 mesajı sevmısımdır...
NasıL Biriydi? Küçük Bir Çocuktu YaLnızdı... GüLmezdi, GüLse öLürdü..! Görmezdi, Görse öLürdü..! Uyumazdı, Uyusa öLürdü..! Sevmezdi, Sevdi... Ve öLdü..!
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tutarsin dikenleri batar, yapraklarini kirarsin duygulari akar, tutmasini bilirsen o gül sana tapar... -
Bana gelen bi tane yılbaşı mesajı vardı:
Her kim ki yapar yılbaşını bu dünya da baştacı.Maazallah ölünce öbürdünyada götüne girer süslediği çam ağacı
İyi Seneler
Köyün İmamı
-
casanowa biliyorum...süperim..:P
-
zayun dukzel abonesu bu ayku faturanuz ebenizin amu gada gimis olup, ister ekime ister zikime kadar yaturabilirsiniz. dassakkurler. durkzel
-
gülü sewdim dikeni battı , seni sewdim g.tün kalktı
Toplam Hit: 7969 Toplam Mesaj: 31