Cep Telefonu Ekranı Gibi Tv Önerisi (Amoled-Tam Siyah)
-
arkadaslar merhaba
eylülde evleniyorum
tv alıcam ama uzun zamandır teknolojiden uzak kaldık
benim istediğim şey şu, 120 ekranı cok asmayacak şekilde çöznürlüğü 4k yada 1080p farketmez
tek istediğim şey SİYAHLARIN TAM SİYAH OLMASI
telefondaki ips ve amoled farkı gibi siyahlar tam siyah olsun arkadas ben bu konuya cok takıgım
lg de oled samsungda suhd mi oluyor ne oluyor cok acık secık sekilde modellerden de anlasılmıyor
fiyatlarıda yüksek sanırım bunların
1080p olup büyük inç olmayan ucuz versiyonları var mı bunların?
DestinatioN tarafından 28/May/16 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
arkadaslar merhaba
eylülde evleniyorum
tv alıcam ama uzun zamandır teknolijiden uzak kaldık
benim istediğim şey şu, 120 ekranı cok asmayacak şekilde çöznürlüğü 4k yada 1080p farketmez
tek istediğim şey SİYAHLARIN TAM SİYAH OLMASI
telefondaki ips ve amoled farkı gibi siyahlar tam siyah olsun arkadas ben bu konuya cok takıgım
lg de oled samsungda suhd mi oluyor ne oluyor cok acık secık sekilde modellerden de anlasılmıyor
fiyatlarıda yüksek sanırım bunların
1080p olup büyük inç olmayan ucuz versiyonları var mı bunların?
Hocam eylül'e daha çok var temmuz ağustosu bekle almak için. Hem yeni modeller çıkar hem de şimdi yeni model olanların fiyatı düşer.
Önerin var mı dersen yok çünkü 8 senedir televizyonsuz yaşıyorum :)
-
Tv fiyatlari düşmüyor, sanıyorum 4 ay önce almıştım 55" Lg, artmış fiyati.
Lg oled..
-
ben http://www.epey.com/televizyon/ sitesini kullanarak buldum TV yi ve bana gore bu fiyat/performans a alinabilecek en iyi urundu. Sen de kriterlerini ver ve cikan sonuclara gore degerlendirme yap.
-
cevaplayan arkadaşlara teşekkürler,
yok mu nokta atısı önerisi olan?
-
oled ekranlar üretimleri çok pahalı olduğu için samsung üretimi başka bir ekran teknolojisine kaydırdı. Quantum Dot ekranlar bu sene sonuna doğru biraz daha ucuzlar yazın geçmesini bekle bence
-
Ya bu amkodugum mobilinde nasıl link koyuluyor
Yapıstır gibi bir seçenek yok menu açılıyor insert linl diyom ondada ok tusu ekran dısında kalıyor ekranı yan ceviriom o zamanda ekranın asagasında kalıyor
Amk bumu lan v10 deli oldum :@
-
DestinatioN bunu yazdı
Ya bu amkodugum mobilinde nasıl link koyuluyor
Yapıstır gibi bir seçenek yok menu açılıyor insert linl diyom ondada ok tusu ekran dısında kalıyor ekranı yan ceviriom o zamanda ekranın asagasında kalıyor
Amk bumu lan v10 deli oldum :@
Mobilim ekrana basili tutuyorum linki yapistiriyorum?
http://mobil.hurriyet.com.tr/isvicre-0-0-fransa-canli-40119614
V10 pişmanlıktır mk.
-
Olmuyor bro
Link değil hiçbişey yapıstıramıyorum
Lg g3 chrome ve standart tarayıcı
-
Hocam senin aradığın tv lg oled. Bi de samsung un suhd tvleri var onların siyahları çok iyi. Fiyatları epey tuzludır ama haberin olsun
-
Hocam senin aradığın tv lg oled. Bi de samsung un suhd tvleri var onların siyahları çok iyi. Fiyatları epey tuzludır ama haberin olsun