folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder CERN‘E Staja Gidiyorum

CERN‘E Staja Gidiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Dostum şimdi bu alet ile yapılan deneylerden nasıl bir fayda bekliyoruz. Adamlar orda deney vs yapıyor ama sonuç oşarak ne alınıyor.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Murit Staj ne zaman başlıyor. fotoğrafları bekliyoruz. Gerçi bizim eğitim düzeneğine göre okul bitmedi ama. Belki orda erkendir. Erkenden gidersin falan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

Hocam tebrikler valla burdan birinin öyle bir yere gidiyor olması beni gururlandırmadı desem yalan olur. çekebilirsen bol bol fotoğraf lütfen bir de benim gibi sıradan bir vatandaşın anlayabileceği dilden tanıtım, broşür, katalog filan ne varsa forumdan yayınlayabilirsen on numara olur :)

boş tenekeden çok ses çıkar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocam umarım hep böyle güzel projelerde yer alırsın. Tebrik ederim senin adına sevindim. Bir hayalini kurdum da senin yerinde olmak isterdim ama haketmediğim biryer olduğunu farkedince vaz geçtim :D TBT yazılı resmini bekliyorum burnumuzu sokmadık yer kalmasın :D

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı

Dostum şimdi bu alet ile yapılan deneylerden nasıl bir fayda bekliyoruz. Adamlar orda deney vs yapıyor ama sonuç oşarak ne alınıyor.

Ettikleri verileri dünyanın hayrından çok savaş teknolojisi için kullanacaklarından eminim

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Dostlar, isler biraz uzun oldu proseduru anlatayim simdilik.

Kabul aldiktan sonra isi kabul edip etmeyecegime yonelik bilgilendirme maili gondermemi istediler. Ben unuttum, hatirlattilar gonderdim problem yok :)

1 hafta kadar once de saglikla ilgili 2 sayfalik bir form doldurdum.CERN un Saglik Merkezi'ne gonderdim scan edip. Cok acaip birseyler yoktu bilindik, ailenizde kanser olan var mi alerjiniz var mi tarzi sorulardi. Sadece son 5 soruda daha once radyasyona maruz kaldiniz mi sorulari eglendirdi :)

Is kontraktini gonderdiler, imzaladim geri yolladim. Su andan itibaren CERN calisaniyim.

Vize islemleri baya sikintili oldu, 21 inde Isvicre'ye gidiyor olmama ragmen Konsolosluk 16'sina randevu verince, CERN'e mail attim. CERN de Isvicre Baskonsolosluguna bize yardimci olmalarini rica ettikleri bir mail gonderdi, 2 saat sonra konsolosluk aradi yarina randevu verdi.

Kiz arkadasimin yanina gitmistim Hollanda'ya 1 haftadir oradaydim. Bu gece Sabiha Gokcen'e indim. Yarin sabah 9.40 ta randevum var vize gorusmem yani. Gece 4 e kadar bekleyip HAVAS'a binip Taksim'e gitmeyi planliyorum. Oradan da Levent' e gecer Banka'dan vize icin gerekli olan 3 aylik hesap hareketlerini alir, sonra da vize gorusmemi yaparim.

Istanbul ici bu ulasim hakkinda tavsiye varsa seve seve kabul edebilirim, cunku bu rota ne kadar iyi acikcasi pek bir fikrim de yok.

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Murit Staj ne zaman başlıyor. fotoğrafları bekliyoruz. Gerçi bizim eğitim düzeneğine göre okul bitmedi ama. Belki orda erkendir. Erkenden gidersin falan.

23 Haziran - 22 Agustos arasinda suruyor hocam. Ben 21 Haziran'da gidip 24 Agoustos'ta donecegim. Resimleri paylasirim.

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı

Kabul aldiktan sonra isi kabul edip etmeyecegime yonelik bilgilendirme maili gondermemi istediler. Ben unuttum, hatirlattilar gonderdim problem yok :)

1 hafta kadar once de saglikla ilgili 2 sayfalik bir form doldurdum.CERN un Saglik Merkezi'ne gonderdim scan edip. Cok acaip birseyler yoktu bilindik, ailenizde kanser olan var mi alerjiniz var mi tarzi sorulardi. Sadece son 5 soruda daha once radyasyona maruz kaldiniz mi sorulari eglendirdi :)

Is kontraktini gonderdiler, imzaladim geri yolladim. Su andan itibaren CERN calisaniyim.

Vize islemleri baya sikintili oldu, 21 inde Isvicre'ye gidiyor olmama ragmen Konsolosluk 16'sina randevu verince, CERN'e mail attim. CERN de Isvicre Baskonsolosluguna bize yardimci olmalarini rica ettikleri bir mail gonderdi, 2 saat sonra konsolosluk aradi yarina randevu verdi.

Kiz arkadasimin yanina gitmistim Hollanda'ya 1 haftadir oradaydim. Bu gece Sabiha Gokcen'e indim. Yarin sabah 9.40 ta randevum var vize gorusmem yani. Gece 4 e kadar bekleyip HAVAS'a binip Taksim'e gitmeyi planliyorum. Oradan da Levent' e gecer Banka'dan vize icin gerekli olan 3 aylik hesap hareketlerini alir, sonra da vize gorusmemi yaparim.

Istanbul ici bu ulasim hakkinda tavsiye varsa seve seve kabul edebilirim, cunku bu rota ne kadar iyi acikcasi pek bir fikrim de yok.

HAVAŞ a binmen bence mantıklı. İstanbul'u çok bilmiyorum o yüzden bu konuda daha fazla yorum yapamayacağım ama trafiğe pek güvenme hocam, ne zaman ne olacağı belli olmaz. her zaman bekleme payı bırakmanı tavsiye ederim, ucucuna yetişemeyebilirsin.

Tekrar başarılar dilerim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bravo hoca, takdir ve tebrik ettim.

helal ossun.

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı

iyi bi rota bence, tekrar helal olsun

Toplam Hit: 13624 Toplam Mesaj: 94