folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Chevrolet Cruze 1.6 Alıcam Yorumlarınız?

Chevrolet Cruze 1.6 Alıcam Yorumlarınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı bu kadar insan soluyosa doğrudur dedim ve bu aracı almaktan vazgeçtim :)

VW Polo ya geçirdim kararımı bakalım hayırlısıyla inşallah polo alacağım onun için kotu bir yorum görmedim  varsa kotu bi anısı olan yazarsa memnun kalırım ;)

Alırken 1,6 TDI al. 4 yıldır kullanıyorum.Yalnız boyun çok uzunsa aile aracı değil rahat edemezsin baştan söyleyeyim.

Ben koltuğu en arka ayarda kullanıyorum.Benim boy 188, burdan kendince yola çık.

1,2 TDI versiyonu rampada çekmiyo diyolar.Bir de 3 silindir olduğu için aşırı ses geliyo motordan.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı bu kadar insan soluyosa doğrudur dedim ve bu aracı almaktan vazgeçtim :)

VW Polo ya geçirdim kararımı bakalım hayırlısıyla inşallah polo alacağım onun için kotu bir yorum görmedim  varsa kotu bi anısı olan yazarsa memnun kalırım ;)

Alırken 1,6 TDI al. 4 yıldır kullanıyorum.Yalnız boyun çok uzunsa aile aracı değil rahat edemezsin baştan söyleyeyim.

Ben koltuğu en arka ayarda kullanıyorum.Benim boy 188, burdan kendince yola çık.

1,2 TDI versiyonu rampada çekmiyo diyolar.Bir de 3 silindir olduğu için aşırı ses geliyo motordan.

183 te ben hocam zorluk yasarım sanırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

cruze eşdeğer diğer araçlara göre çok ağır kalıyor. motoru 1.8 veya 2.0 olsa tamam derim lakin konfor olarakta çok kötü bir araç. iç aksamı zayıf kalmış. torpidolar kapı iç döşemeleri filan narin bırakılmış. belli bir süre sonra tıkırtılar gelecektir. gelelim en önemli sorununa , bu kadar ağır bir araca bu kadar zayıf bir süspansüyon takılabilirdi ancak. amortisörler yaylar falan çok kötü. küçücük kasisleri ve lakaları bile hissettiriyor.

Toplam Hit: 6090 Toplam Mesaj: 34